Victoria's Secretin uusi kuvasto//

Kävin tänään hammaslääkärissä ja kotiin tullessa, ei mieli ollut kovin korkealla. Syynä tähän oli tuplapuudutus, joka lähes vei puhekyvyn! Mutta onneksi postilaatikossa odotti Victoria's Secretin uusi kuvasto! <3 Se kyllä piristi mieltä.
Jo kuvaston kansi oli ihanan pirteän värinen. Nappailin muutamia muitakin kuvia kivan näköisistä sivuista :)

VS:n tuoksut ja rasvat ovat ihan parasta mitä tiedän! Tuoksut ovat niin ihania, että ei oikein muita rasvoja enää tee mieli käyttää. Siksi aina välillä niitä sieltä jenkeistä tilailen. Tällä hetkellä on rasvavarasto sen verran hyvässä kunnossa, että näitä uutuuksia en kyllä nyt taida tilata, ainakaan vielä. :)
Tässä kuva muutamasta VS:n jutusta:
Myös nuo Body Mistit, ovat enemmän kuin ihania, mutta niitä ei valitettavasti pysty jenkeistä tilaamaan, joten täytyy käyttää vähän säästeliäämmin kuin rasvoja. Tuossa reunimmaisessa body mistissä on seassa glitterhippusia. Ruskettuneella iholla aika ihanan näköistä.


Mutta nyt takaisin kuvastoon:
VS:n pink-mallistosta löytää herkullisen värisiä rentoja koti/treenivaatteita. Pink-malliston velour-asut ovat aika klassikko ja niitä näkee paljon jenkeissä ihan shoppailijoidenkin päällä. Monelle asut ovat varmasti tulleet tutuksi myös Ruotsin Miljonääriäidit-ohjelmasta tutun Maria Montazamin päällä.
Tästä aukemasta oli pakko ottaa kuva ihan vain siksi, koska siinä oli tuo ihanan pirteän keltainen mekko! :)
Tulevan kesän hankintalistalle on ehdottomasti laitettava tuon tyylinen maksimekko, sekä keltaiset farkut. Etsin keltaisia farkkuja edellisviikolla Tukholmassa, mutta oikean sävyisiä ei vielä löytynyt - etsintä jatkukoon :)

Ja sitten päästäänkin kenkiin:
Mitä korkeammat korot, sen parempi, tuntuu olevan tämän kesän juttu. Onneksi myös kiilakorot kuuluvat tähän sarjaan, koska niillä sentään oikeasti pystyy kävelemään! :D Viime kesänä vahvasti tuloa tehneet kiilakorot, ovat tänä vuonna vielä enemmän IN. Olen kauan ollut korkokammoinen, koska olen itse niin pitkä, 177,5cm, mutta kiilakorot ovat vieneet sydämeni <3
Tässä vielä vähän toisenlaista värimaailmaa olevia. Mitkä kiilat itsellesi valitsisit kesäksi näistä kahdesta kuvasta? :)
Onneksi löytyy sitten niitä mataliakin vaihtoehtoja esim. rannalle menoa varten. Kimmellystä löytyy kengistä tänäkin kesänä ja metallinhohtoa.

Tänään oli hammaslääkärin lisäksi ohjelmassa myös ripsihuolto. Olen ollut koukussa ripsipidennyksiin lähes kolme vuotta, ne ovat vain niin kätevät ja ihanat!
Nyt kelpaa taas räpsytellä uutta viikkoa eteenpäin! :)
Tykkää-merkinnät

Kommentit