Tyhjiksi käyneet purnukat 03/16

Tällä hetkellä kovassa kulutuksessa tuntuu olevan itseruskettavat ja rentouttavat naamiot. Viikonloppuna testaamani Sephoran naamio oli muuten niinkin rentouttava, että nukahdin se kasvoillani sohvalle. Mutta palataan nyt ajassa ministi taaksepäin ja kurkataan, että mitä tuotteita tulikaan käytettyä loppuun maaliskuun aikana.


Nivea, Sensitive Caring Micellar Water* on ehdoton lempparini edullisemmista misellivesistä. Hinta ja laatu kohtaavat tässä tuotteessa ihan älyttömän hyvin. Iho jää ihanan freesin tuntuiseksi tämän käytön jälkeen. Jos kaapista ei löytyisi mitään kasvovettä niin varmasti suuntaisin ekaan kauppaan ja hakisin juurikin tätä.

Sunsilk, Clean & Fresh Dry Shampoo on noussut yhdeksi suosikikseni markettisarjojen valikoimasta. Tuoksu on miellyttävä, hiukset tulevat puhtaamman ja ilmavamman näköisiksi, eikä tuotteesta leijaile jäätävää puuteripölyä pitkin kylppäriä. Ostan varmasti toistekin.


 Keune, Society Hairspray Extra Forte on mukana loppuneissa tuotteissa jotain triljoonannen kerran. Kohta en enää kehtaa ottaa sitä näihin postauksiin mukaan, mutta tällä kertaa se on sentään erilaisessa Limited Edition pullossa. Tää on vaan niin paras lakka ikinä.

Goldwell, Kerasilk Reconstruct Shampoo* oli todella miellyttävä uusi tuttavuus. Viime syksynä lanseerattu Goldwellin Kerasilk tuoteryhmä omine hoitoineen on tehnyt minuun hyvän vaikutuksen. Isoin peukku nousee sarjan hiuksiin jätettäville tuotteille. Jos et ole vielä tähän sarjaan tutustunut niin kannattaa suunnata johonkin kampaamoon kyselemään lisää.


Estelle & Thild, Instant Recovery Night Cream* oli pelkkää RAKKAUTTA!♥ Heittämällä paras yövoide jota olen käyttänyt. Ihoni rakasti tätä ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Melkein itketti kun tämä loppui. Isot peukut myös kätevälle pakkaukselle. Tulen varmasti käyttämään tätä toistekin.

& Other Stories, Ginger Wishes Bath & Body Lotion tuoksui ihanalle. Pulloa oli semisti ärsyttävä saada käytettyä tyhjäksi, mutta muuten mitä loistavin rasva. Isot peukut annan tuotteelle siitä, että kun palautat tuon tyhjän pullon & Other Stories liikkeeseen saat ostoksestasi -10% alennuksen, koska liikea haluaa kannustaa sinua kierrättämään. En ole koskaan testannut tätä käytännössä, mutta nyt jätän tuon pullon jemmaan ja kun seuraavan kerran suuntaan Tukholmaan niin otan sen mukaan ja vien liikkeeseen. 

Maaliskuussa ei kulunut mitään hirveän isoa määrää tuotteita loppuun, mutta kaikki tuotteet olivat todella mieleisiä itselleni. Jos saisitte valita postauksen tuotteista yhden itsellenne testattavaksi, niin mikä se näistä olisi?
Kivaa uutta viikkoa kaikille ja muistakaa suojata ihonne auringossa!♥
*saatu blogin kautta

Tykkää-merkinnät

Kommentit