TBT: heinäkuuni vuonna 2014

TB-tagia tulee käytettyä instassa jonkin verran, mutta en ainakaan muista, että olisin koskaan tehnyt blogiin mitään TB-postausta. Kun nyt vielä ollaan torstain puolella niin ajattelin julkaista teille throwback thursday -hengessä kuvia viime vuoden heinäkuun aikana tehdyistä postauksista. Vuoden 2014 heinäkuu oli säiltään yksi upeimmista ikinä ja nautin kesästä täysillä. Tuntui, että olin enemmän menossa kuin kotona, koska en raaskinut istua sisällä pitkän työpäivän jälkeen.
Kesän 2014 tulen aina muistajaan mojitoista. En oikein edes tiedä, että mistä muhun se valtava mojito villitys iski, mutta onnistuin tartuttamaan sen aika moneen muuhunkin ja aika monet alkoholittomat mojitot tuli kesän aikana väsättyä itsekin. Yksi versioistani oli seljankukkainen mojito ja postauken siitä pääsette lukemaan tästä.


Viime heinäkuussa tuli syötyä aamiaista kotipihalla lukuisat kerrat. Jos on aikaa mennä syömään ulos niin usein se myös tarkoittaa sitä, ettei aamu ole kiireinen ja se jos mikä sopii kesään.
Valkoinen oli heinäkuun ja oikeastaan koko viime kesän väri numero yksi. Kynteni olivat koko kesän valkoiset ja hankin niihin mätsäävän sormussetin, jonka käytinkin lähes loppuun kesän aikana. Heinäkuusta mieleen jäivät nämä asukuvat, joissa olin pukeutunut vaalean eri sävyihin. Myös kuvauspaikka oli täydellinen ja nyt sainkin kipinän, että täytyy käydä kuvailemassa siellä taas pian.

Kuvailin Muratin kanssa myös toisen valkoisen asun viime kesänä ja ne kuvat julkaisin myös heinäkuussa. Kuvat oli otettu jo toukokuussa Costumen tähtistailaaja kisaa varten ja kun selvisi etten päässyt enää finaaliin asti niin sitten julkaisin kuvista oman postauksen blogissani. Vaikka mielestäni tuntuu aika jäätävältä katsoa vuoden takaisia kuvia itsestään, koska kameran edessä olemisessa kehittyy ihan koko ajan niin silti näissä kuvissa on vaan sitä jotain, minkä olemassaoloa on mahdoton selittää.


Mitä muistoja teillä on heinäkuusta 2014? 
Tämänkin vuoden heinäkuu siirtyy pian TB-arkistoihin, mutta sitä ennen toivotan mukavaa heinäkuun viimeistä teille kaikille! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit