NEW LOVE: PRIMEBOOTS

Syksy tuo aina tullessaan kenkäongelman. Lenkkarimuoti on tuonut helpotusta tähän ongelmaan, mutta joka syksy myös mietin, että haluaisin hankkia mustat nilkkurit. En tiedä miten kauan olen etsinyt tyylikkäitä ja siroja nilkkureita, jotka olisivat nahkaa. Jalkani on kokoa 40, mutta nilkat ja sääreni ovat suhteellisen kapeat. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että tyyliin kaikki nilkkurit jäävät ihan älyttömän löysiksi juuri nilkan kohtaa ja mun mielestä se ei näytä kivalta. Sama ongelma pätee myös pitkävartisissa saappaissa, mutta keskitytään nyt näihin nilkkureihin.
Ja jos tunnistat itselläsi samanmoista ongelmaa kenkien kanssa niin nyt kannattaa lukea tämä postaus sitten ihan kokonaan. Nimittäin tänä syksynä odotan että pääsen vetämään nilkkurit jalkaan ja olemaan kerrankin jotain muutakin kuin vaan lenkkarityttö. 

Törmäsin keväällä järjestetyillä syksyn pressipäivillä itselleni täysin vieraaseen kenkämerkkiin: Primebootsiin. Ihastuin salamana kenkien kapeaan lestiin ja pehmeään nahkaan. Ja mietin, että miten ihmeessä en ollut kuullut tästä kenkämerkistä koskaan ennen. Mikään uusi merkki kun ei ole kyseessä. Primeboots on espanjalainen ja merkki tekee kaikki kengät käsityönä. Nahka on ihanan pehmeää ja samalla kenkä tuntuu myös älyttömän tukevalta jalassa. Materiaali on paksua rasvanahkaa ja sen pitäisi vain parantua käytössä. Eikö kuulostakin hyvälle?
Primebootsin valikoima on todella laaja ja pienen googlettelun jälkeen huomasin, että sitä myydään todella monissa nettikaupoissa. Itse ihastuin eniten juuri mustiin nilkkureihin, joiden malli on ihanan siro. Ja mikä parasta, ne ovat kapeat jopa nilkan kohdalta. Kengät on helppo laittaa jalkaan edessä olevan vetoketjun ansiosta, mikä on samalla kiva yksityiskohta muuten mustissa kengissä. Yllättäen myös mietin ensimmäisenä, että miten ihanalle nämä kengät näyttävät erilaisten villakangastakkien kanssa, niin ja myös karvatakkien kanssa.
Syksy, olen niin valmis! Kiitos Marsaana ja Primeboots!
Onko tää kenkämerkki teille ennestään tuttu? 
 Ihanaa uutta viikkoa kaikille!
XX Reetta 


Tykkää-merkinnät

Kommentit