MORNING WITH TRIUMPH

Viime viikolla laitoin pitkästä aikaa kellon herättämään aamu viiden aikaan. Olin nimittäin sopinut ihanan Natalien kanssa treffit Helsinkiin ja suuntasimme Triumphin SS17 aamupalatilaisuuteen. Tilaisuus järjestettiin ravintola Sinnessä ja se olikin itselleni ihan uusi tuttavuus. Niinpä vaan seurasin läpi sumuisen aamun Nataliea ja löysimme perille asti. Sinnen aamupala oli ihana ja muutenkin tilaisuus oli stailattu todella kauniiksi ihanien kukkien ja pinkkien ilmapallojen avulla. 
En muista koska olisin ollut tällaisessa aamulla järjestettävässä pressissä ja sen verran kohmeessa olinkin, etten tajunnut kuvata Triumphin SS17 -mallistoa kuin Insta Storien puolelle ja kameraan tallensin mainoskuvasta sen mielestäni ihanimman uutuudeen. Onneksi Natalie oli huomattavasti enemmän kartalla ja hänen blogistaan löytyykin video, jossa näitä Triumphin uutuuksia vilahtelee. Linkki postaukseen löytyy tästä.
Ja mä sitten taas olin skarppina kuvaamassa (yllätys) niitä ihania kukkia ja herkullista aamupalaa. Kuvista tuli niin kivoja, että pakkohan ne oli saada tänne bloginkin puolelle. Triumphin uutuuksista jäi eniten mieleen täydellisen nudensävyiset rintaliivit + alushousut. Alla olevassa kuvassa setti on tuollaisen mintunsävyisenä, mutta suosittelen tammikuussa tsekkaamaan alusvaateosastolta sen täydellisen nuden. Tämä Triumphin uutuus setti saapuu siis myymälöihin tammikuun aikana.

Triumphin SS17 -mallistossa uutta oli myös se, että Triumph tuo nyt markkinoille entistä kattavamman urheiluvaate/alusvaate malliston. Sporttisuus näkyi myös bikineissä ja printit, ne ovat iso osa tulevankin kevään valikoimaa. Eivätkä kukkakuosit ole katoamassa mihinkään. 
Mielenkiintoista oli myös kuulla, että lähes 80% naisista käyttää vääränkokoisia rintaliivejä. Yleensä virhe tehdää siinä, että valitaan turhaan liian iso ympärys ja sitä kautta liian pieni kuppikoko. Napakampi ympärys + isompi kuppikoko on usein se lopputulos, jonka ammattilainen sinulle osoittaa. Itse olen kauan käyttänyt aivan väärää kokoa, mutta reilu vuosi sitten ostin vahingossa vääränkokoiset rintsikat, jotka sitten paljastuivatkin juuri niiksi oikean kokoisiksi. Vaihdoinkin kaikki liivini siihen kokoon kun ne tuntuivat niin paljon kivemmilta päällä ja kun Triumphin tilaisuudessa mittailtiin ja käytiin näitä koko juttuja läpi niin virheeni osoittautui todella hyväksi. Vahinko-ostoksen kautta olen elämästäni jopa reilun vuoden käyttänyt oikeankokoisia rintaliiveja. Rasti seinään! 
Kiitos vielä ihanasta ja mielenkiintoisesta aamusta Triumph!❤︎
Ja hei, jos et ole koskaan käynyt valitsemassa itsellesi rintaliivejä ammattilaisen kanssa niin suosittelen sen tekemään. Hyvät ja istuvat rintsikat on jotain niin luksusta.
Mukavaa viikon jatkoa ihanat!❤︎
XX Reetta
Tykkää-merkinnät

Kommentit