Matkakuumetta

Matkakuume on kuume, joka valtaa minut useasti. Ei nyt ehkä ihan päivittäin, mutta melkein ainakin. Pahimmillaan se on silloin kun on juuri tullut jostain reissusta ja haluaisi vain päästä takaisin. Auringon lämpö, ihanat ruokapaikat, starbucks ja shoppailu mahdollisuudet vetävät minua puoleensa magneetin lailla.

Nyt on tasan kuukausi siitä, kun tulin takaisin minilomaltani Tukholmasta. (En kyllä tajua missä välissä tämä kuukausi on ehtinyt vierähtää.) Tukholma on ihana kaupunki. Vaikka se on niin lähellä, on siellä kuitenkin niin erilaista kuin täällä. Katukuva on tyylikäs. Ihmiset siellä elävät paljon vahvemmin trendien mukaan ja jo muutamassa tunnissa pystyy bongaamaan, että mikä on in nyt.

Matkakuumeen takia on kirjoittelu tännekin vähän jäänyt tällä viikolla. Eilenkin tutkin kaikkia vaihtoehtoja yöllä kahteen saakka :D Suunnittelu - miten ihanan koukuttavaa! Mihinkään ratkaisuun en kyllä edelleenkään ole päätynyt, mutta ehkä viikon päästä olen taas vähän fiksumpi.

Lomalta tehdyt ostokset ovat ihania muistoja tehdystä matkasta. Kuvasinkin muutamia sellaisia tätä postausta varten:
Marc by Marc Jacobsin meikkipussukka Jenkeistä.

Mulberryn musta nahkapussukka Tukholmasta. Hankin sen iPhonea ja kameraa varten. Ja onkin juuri sopivan kokoinen molempien suojapussiksi.

Guessin pikkukukkaro Jenkeistä.

Pradan kiilakorkokengät hankin loppukesästä Tukholmasta. En ehtinyt niitä vielä käyttämään, eli sitä odotellessa. Jotkut ihanat, pirtsakat, varpaankynnet täytyy näitä varten sitten laittaa.

Guess by Marcianon nahkalaukku on täydellisen kokoinen shoppailupäivään. Irroitettavan pidemmän hihnan ansiosta saa tarvittaessa kädet vapaiksi. Laukku lähti mukaan Jenkeistä.


Tykkää-merkinnät

Kommentit