LBD + CAMEL COAT

Jotain mustaa, ripaus kultaa ja yksi kameli. Klassinen camel coat ja pikkumusta sopii täydellisesti yhteen. Viime syksynä hankin vihdoin Zarasta oman kamelitakkini. Kunhan ilmat lämpenevät niin sitä voi taas alkaa käyttämään. Tämän asun takki ei ole omani, vaan lainasin asukokonaisuuden Stockalta Instagram yhteistyötä varten. Selected Femmen klassinen takki on ihanasti trench coat tyylinen. 
Karen Millenin pikkumusta teki myös vaikutuksen mukavuudellaan. Mekko on supertyylikäs, mutta samalla rento. Materiaali oli sen verran joustavaa, että mekossa oli todella helppo olla. Tän hetken mekkomuoti on ihana, koska vihdoin kaupoista saa pitkähihaisia mekkoja. Saa nähdä tuleeko musta taas enemmän mekkojen käyttäjä tämän muodin ansiosta. 
Yksi häihin sopiva mekko nyt ainakin olisi etsinnässä, koska ystäväni menee tässä kuussa naimisiin. Haluaisin jotain säihkyvää, mutta kuitenkin sellaisen mekon, jolle olisi muutakin käyttöä. Juuri siivosin kaapistani myyntiin kerran tai ei kertaakaan päällä olleita mekkoja ja koitan nyt välttää, etten sellaisia enää hankkisi kaappiin lisää.
Mutta nyt mä lähden harvinaisesti töihin näin viikonloppuna ja toivotan teille kivaa ja rentoa lauantaita!❤︎
XX Reetta

Kuvat: Vilhelmiina S.
Camel Coat, Selected Femme*
Dress, Karen Millen*
Bracelets and ring, DYRBERG/KERN*
Clutch, Karen Millen*
*loaned

Tykkää-merkinnät

Kommentit