LAST DAY

Viimeinen lomapäivä täällä Haniassa on nyt käynnistynyt. Huone luovutettiin kahdeltatoista ja koko kahden viikon aikainen elämä on nyt pakattu laukkuihin. Olo on yhtä aikaa haikea ja odottava. On kiva päästä kotiin, mutta kyllähän tällaisesta säästä voisi nauttia aina. Koko loman olen seurannut kännystä myös Suomen säätä ja nyt mietinkin, että miten paljon puen vaatetta koneeseen päälle että tarkenen astua lentokentältä ulos yöllä viiden aikaan. Siihen päälle vielä viluinen olo huonosti nukutun yön jälkeen niin harkitsenkin tässä kahden huivin pakkaamista käsimatkatavaroihin.
Reissu on ollut ehdottomasti onnistunut. Olen saanut levättyä ja nauttinut olostani. Ainut stressinaihe reissussa on ollut ruskettuminen. Mua on aina ärsyttänyt se, että rusketun niin hitaasti ja niin vähän. Eli huolet on olleet vähissä tällä reissulla kun on löytynyt aikaa pohtia niinkin turhaa asiaa kuin ruskettumisen määrää!
Lopputulos onneksi on kuitenkin se, että vähän vähemmän chicken kinttu täällä kirjoittelee tätä postausta poolin reunalla.
Netti takkuaa taas ja se onkin se syy miksi en ole niin hirveästi postauksia loman aikana tehnyt. Nyt olen vähintään kymmenen kertaa koittanut ladata yhtä kuvaa tähän postaukseen, mutta se ei vaan onnistu. Jos siis tässä postauksessa ei ole kuvaa niin lisään sen sitten huomenna kotona, mutta julkaisen tämän nyt kuitenkin.
Ajattelin lähteä käymään vielä vikan kerran Hanian keskustassakin, koska tässä on hyvin aikaa. Meidän lento Suomeen lähtee vasta yöllä yhden aikaan. Niin ja tässä hotellin lähellä on sellainen paikka, jossa on paljon pieniä ja söpöjä kissoja. Käydään varmaan niitä vielä ruokkimassa.
Nyt pistän koneen kiinni ja toivotan teille kaikille ihanaa torstaita!♥ 
XX Reetta

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 142.54.167.250