KIITOS RUISROCK

Huh, olipahan viikonloppu! Elämäni kolmas Ruisrock tuli koettua todella erilaisella tavalla aiempiin verrattuna, koska pääsin kokemaan Ruissin tänä vuonna mediapassin kanssa. Musiikki on aina ollut todella tärkeää itselleni ja kun siitä pääsi nauttimaan näin upeasti, niin en vaan voi lakata hymyilemästä.

Isosti hymyilyttää myös se, että kun eilen illalla suuntasin anniskelualueen läpi kohti vesibussia, niin multa kysyttiin henkkarit. Jes! Taisi siis olla erittäin onnistunut festarilookki kun kymmenisen vuotta iästäkin pyyhkiytyi pois.

Nostan hattua kaikille niille jotka jaksoivat rokkailla kaikki kolme päivää. Itse urakoin sen kolme päivää kaksi vuotta sitten ja nyt päätin suosiolla panostaa kahteen päivään ja levätä sunnuntain kotona uutta työviikkoa ajatellen. Taisi tulla lepo tarpeeseen, sillä heräsin tänään vasta ennen kahta ja nyt kun pitäisi suunnata petiin niin musta tuntuu että olen pirteämpi kuin aikoihin. Sateinen sääkin kirkastui näin illaksi, joten unen tuloa saa tänään luultavasti tovin odotella.

Kuvia tuli otettua Ruisrockissa ihan älyttömästi ja viimeistään viikonloppuna ehdin purkamaan ne kunnolla koneelle. Tällä hetkellä instani (reetta_e) onkin jo muuttunut Ruisrock fiilistelyksi, joten sieltä pääsee kurkkaamaan viikonlopun tunnelmia jo nyt.

Oli vaan niin huikea viikonloppu, että en kestä. Kiitos Ruisrock!♥
xx Reetta

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maria,
Ihan harmittaa kyllä kaikkia ruissihehkutuksia lukiessa ja kuvia katsellessa, kun ei tänä vuonna itse töiden takia päässyt... Ensi kerralla toivottavasti taas! 😊
www.blogger.com/profile/014571498830407345
Reetta Ekström,
Joo, ensi vuonna sitten toivottavasti taas pääset menemään! 😊
Ne ens vuoden liput on muuten jo myynnissä!
Joko ostit? 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159