Kesäinen detox

Detox teehen olen ollut koukussa jo pari vuotta ja keväällä olleen slimming-yhteistyön myötä onnistuin ihastumaan kympillä myös Yves Rocherin Detox-juomaan. Haaveilin jo keväällä, miten juoma sopisi kesäisiin päiviin ja kuinka sitä voisi tuunata pienillä lisukkeilla. Suunnitelmissani oli, että tilaisin pullon tuota juomaa ennen lomaani, mutta kävikin niin hyvä tuuri, että ehdin saamaan tällaisen juoman ihanilta Marsaanan tytöiltä jo kuukausi sitten.
Perjantaina suuntasin töiden jälkeen suoraan parvekkeellemme ja korkkasin pullon, muut ehkä olisivat korkanneet kuoharin, mutta mun valinta oli nyt tällä kertaa vähän erilainen. Juomatiivistettä on pullossa sen verran, että siitä riittää kymmeneksi päiväksi. Detox tiivistettä sekoitetaan korkillinen litraan vettä ja tämä operaatio toistetaan sen kymmenen päivän ajan. Rakastan tuota juoman makua, joten juon tämän kuurin enemmän kuin mielelläni.

Koska kulutan nyt lähes kaiken aikani töissä ennen lomaa niin olo on helposti turvonnut, kun ei ehdi muuta tehdä kuin istua. Juoma pitää aineenvaihdunnan paremmin käynnissä ja se jos mikä on kätevä bonus, kun detox-juomaa joisi ihan jo sen hyvän maunkin takia. Tuunasin juomaani mintulla, limellä ja pensasmustikoilla - oli muuten ihanan raikas yhdistelmä.
Nyt kipitän alkertaan ripustamaan pyykkejä ja sitten saakin suunnata unille, että jaksan taas aamusta herätä reippaana töihin.
Nauttikaahan te näistä ihanista kesäpäivistä munkin puolesta! ♥ 
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit