KENZO X H&M

Tässä kohtaa iltaa mietin, että mitä sitä onkaan taas tullut suunniteltua. Huomenna olisi arkivapaa, mutta meikällä on ostettuna lippu klo 5.55 bussiin kohti Helsinkiä, koska KENZO X H&M -mallisto tulee huomenna myyntiin klo 8.00. Olen ahkerasti hankkinut tyyliin kaikista yhteistyömallistoista jotain. Ihan vaan siksi, että niiden rajoitettu saatavuus kiehtoo itseäni niin paljon.
Tänään satanut lumi sai mukavuudenhaluisen Reetan toivomaan että voisin vaan nukkua kevääseen asti, mutta kun aloin käymään näitä mallistosta naappamiani kuvia läpi niin olinkin taas jo ihan innoissani lähdössä ryysimään Helsingin Aleksanterinkadun Hennesille. Muoti, se on selkeesti se mun suuri heikkous ja asia, jonka tiimoilta haluan näitä greisejä kokemuksia.
Joten KENZO X H&M -mallisto I'm ready.

Postauksessa olevat kuvat itsestäni on ottanut Patisse A Lody
  Ketä muita aikoo suunnata aamulla Helsingin Forumin tai Aleksin Hennesille mallistoa hypistelemään? Tai paremminkin, ketä aikoo suunnata mallistosta taistelemaan? Viime vuosina oon meinaan huomannut, että tuo jälkimmäinen vertaus kuvaa ihmisten käyttäytymistä huomattavasti paremmin kuin tuo hypistely. Ja pakko se on myöntää, että kun Hennesin yhteistyömallistot tulevat myyntiin niin liikkeissä on oltava salamaakin nopeampi, jos aikoo saada sen mitä on tullut hakemaan.
Mä en ehdi huomenna Hennesille varmaan yhtään ennen kasia, mutta mulla on sellainen fiilis että tätä mallistoa ei ehkä lähdetä ostamaan niin isolla ryntäyksellä kuin viime vuoden yhteistyömallistoa, joka tehtii Balmainin kanssa. Toki voin olla väärässä ja jäädä ilman niitä juttuja joita aamulla suuntaan etsimään, mutta lohdutuksena on sitten ainakin sovittuna aamupalatreffit Fazerille hyvän ystävän kanssa. 
Miltä KENZO X H&M -mallisto teistä näyttää? Onko jotain lemppareita löytynyt?
Toivotan kaikille hyviä shoppailuhetkiä huomiselle ja tulkaahan sitten tänne kertomaan, että mitä saitte pyydystettyä omaan vaatekaappiinne!♥
XX Reetta


 


 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Ihanat hiukset ja takki! 😊
Camilla - EHB blog,
Ihan hävettää myöntää, että en edes tiennyt tästä mallistosta. 😃
Näyttää tosin vähän liian värikkäältä ja villiltä omaan mustaan vaatekaappiini. 😉
www.blogger.com/profile/103142755021860071
Reetta Ekström,
Verrattuna viime syksyn Balmain yhteistyöhön niin tätä oli mun mielestä mainostettua paljon vähemmän. Lähdin hakemaan yksiväristä t-paitaa ja sen myös sain, että todella värikäs meininki täälläkin! 😃D
www.blogger.com/profile/174198754531559159