KATRI NISKANEN SS17

 Eilen pääsin vihdoin jatkamaan elämääni koko viikon kestäneen sairastelun jälkeen. Sanoisin että life is good ja kevät on niin täällä. Sen kunniaksi kävin ostamassa kotiin kukkia ja hymyilin täysillä. Samalla tajusin, että lämpenevä ilma tarkoittaa vihdoin sitä, että on aika kaivaa keväisemmät vaatteet kehiin. On aika vilautella nilkkoja ja en nyt tarkoita niitä sinisiä kuolio nilkkoja mitä teinit ovat vilautelleet läpi talven. 
Kevätinnostuksissani postasinkin jo tällä viikolla ihanista keltaisista jutuista ja nyt olisi aika kurkistaa yhden lempparisuunnittelijani, Katri Niskasen, kevään uutuuksiin. Osa uutuuksiista on jo myynnissä, mutta ainakin ne omat lempparini ovat tulossa myyntiin vasta maaliskuun lopulla. Niiden joukosta löytyy mm. täydellinen musta toppi, jota hehkutin Insta Storyn puolella viime kuussa. 


Muistatteko muuten sen unelmieni pitsimekon, jota lainasin Katri Niskaselta syksyn Blog Awardseihin? Haaveilen mekosta edelleen usein, koska tykkäsin sen mallista hirmuisesti. Kevään mallistosta löytyykin vastaavan mallinen mekko: Florence evening dress. Mekkoa saa kahdessa eri värissä, mutta jotenkin olen rakastunut siihen haalean vaaleanvihreään versioon, vaikka en edes tykkää vihreästä. Mutta joskus vaan joku sävy on niin täydellinen, ettei sitä voi vastustaa! Tuntuu että alan toistamaan itseäni, mutta sanon sen taas: tää uusin mallisto on ehdottomasti mun lempparimallisto Katri Niskaselta. Rakastan mustaa, mutta keväisin intoudun myös väreistä. Ja tästä SS17 -mallistosta löytyi niin ihania puuterisia sekä kirkkaita värejä etten kestä. En muistanut, miten ihana väri vaikkapa oranssi onkaan! 
Miltä mallisto teidän mielestänne näyttää? Entä mihin ihastuitte siinä eniten?
Mä lähden tästä töihin, kun on vähän noita kasautuneita duuneja tehtävänä, mutta ihanaa ja rentoa sunnuntaita teille!❤︎
XX Reetta


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Jes, ihana kuulla että siellä alkaa elämä voittaa! Katri Niskanen onnistuu kyllä mallistoillaan aina, ja vaikken mä mikään kauhean värikäs pukeutuja ole niin tuo hempeä vihreä iskee kyllä tännekin ♥︎
www.blogger.com/profile/140226776086791213
Reetta Ekström,
Ja jes miten hyvälle tuntuu kun jaksaa taas tehdä töistä! 😊)
Oi, ihana kuulla että säkin tykkäsit siitä! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Silmään pisti Facebookin sivuilla näkyneet upeat kuvat! Blogi ja tekstikin sellaista, joka sai mut liittymään lukijaksi right away! Jään innolla odottelemaan uusia postauksia.

http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/013895666478365558
Nina,
Ihana kuulla että sinäkin voit jo paremmin! <3 Tämä Katrin mallisto on kyllä ihana. Ihastuin muutamaan malliston beigeen juttuun tosi paljon, ja ne täytyy käydä sovittamassa heti kun tulevat liikkeeseen.
ninantunnetila.fi/
Reetta Ekström,
Apua miten ihana kommentti, kiitos tuhannesti Mona ja tervetuloa seurailemaan! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Kiitos Nina ja vähänkö on ihanaa voida paremmin! <3
No niinpä! <3
Voi olla että rynnitään sinne sitten samaan aikaan! 😃 <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Juulia S.,
Ah tulipa hyvä mieli sun keväthypestä vaikka ulkona onkin aika kurja keli atm. 😊 Mallisto näyttää huikean hyvältä, kunpa pääsisi joskus itsekin paikan päälle tuollaisia ihastelemaan! <3
www.blogger.com/profile/133898552937594768
Reetta Ekström,
Jee, ihana kuulla että fiilis tarttui! <3
Kiitos Juulia ihanasta kommentistasi ja onneksi tää mallistojen ihastelu puoli on myös kunnossa! 😉 <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159