KAPPAHL F/W16

Tiistaina oli vielä mitä mahtavin sää kun suuntasin tsekkaamaan, että miltä KappAhlin tulevan syksyn ja talven mallistot näyttävät. Tällä hetkellä sää on kaukana kesästä ja syksyiset vaatteet ovatkin enemmän kuin käytössä. Tuntuu silti jotenkin hassulta, että heti heinäkuussa alkavat kauppojen hyllyt täyttyä syysuutuuksilla ja ensimmäiset talvitakitkin löytyy rekistä viimeistään elokuun alussa. Viimeeksi käytin muuten talvitakkia viikko sitten: Summerburstissa oli niin jäätävä tuuli, että turvauduin tekoturkistakkiin.

Nyt haluaisin kuitenkin päästä käyttämään vaan kaikkia ihania kesäjuttuja ja SANDAALEJA. Kaikkia ihania syysjuttuja kun saa sitten syksyllä käyttää ihan tarpeeksi. Kesän jälkeen on niin ihana siirtyä kaikkiin syysjuttuihin, mutta jos tämä sää jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, niin se fiilis jää hyvin nopeasti kokematta. Onhan jo kesäkuun puoliväli peräti ylitetty, heh!

Mutta nyt saa sää marinat loppua, sillä KappAhlin mallistosta löytyi ihania juttuja joihin on hyvä tutustua näin syksyisen sään vallitessa. On jotenkin vaikeampi keskittyä syksyisiin vaatteisiin keskellä hellettä, joten tää säähän oli ihan tilattu juttu tätä postausta ajatellen.

Tänä syksynä boheemit kukkamaksimekot tuntuvat olevan se juttu, joista itse innostun melkein eniten. Mekko pitkillä hihoilla on ollut must have listallani jo kauan. KappAhlin kukkamekko kiinnitti huomioni heti ja ihastuin sen värimaailmaan täysin. Toinen asia mihin erityisesti kiinnitin huomiota oli vahvan keltaisen paluu. Jos en tuota väriä syksyllä muuten huomioi, niin ainakin aion tehdä sillä geelaukset itselleni.

Valkoinen pitsipaita jäi myös vahvasti mieleeni ja ja moni muukin ihanan kepeä pitkähihainen. Sanoisin, että aika onnistunut mallisto. 

Entä miltä mallisto teistä näyttää? 
Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille!♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit