HUOMENNA PUHUTAAN RIPSISTÄ

Kesä on aina kiireisintä aikaa liikkeessäni. Ellen nyt ihan väärin laskenut niin tämä on peräti jo kahdeksas kesä kun teen ripsipidennyksiä. Kun kesä lähestyy alkaa varauskirja täyttymään entistä enemmän ja usein työpäiväni ovat 12h mittaisia. Mutta kun on töitä tarjolla niin mielelläni niitä sitten teen vähän varastoonkin.

Valitettavasti kesän ripsibuumissa on myös aina ne omat huonot puolensa. Olen kuluneina viikkoina taas nähnyt sellaisia ripsiä että ihan itkettää. Niinpä päätin, että on enemmän kuin ajankohtaista ottaa huomiseksi TBT nostoksi aiheeseen liittyvä postaus. Kirjoitin tämän postauksen aika tarkalleen vuosi sitten ja se on ehdottomasti luetuin postaukseni ikinä. Harmi että muuton myötä katosi se valtaisa fb jakojen määrä postauksen lopusta, mutta reilusti yli tuhat niitä oli.

Ripsienpidennykset on aihe, joka herättää paljon keskustelua, mutta faktat on usein hyvinkin hakusessa. Sitä luulisi että ihmisten tietoisuus ja laittajien taso olisi huipussaan, koska ripset ovat olleet nyt jo niin kauan Suomen markkinoilla. Sen sijaa musta tuntuu, että suunta on menossa vaan huonompaan ja tilanne kärjistyy aina näin kesäisin.

Mutta nyt en kirjoita aiheesta tämän enempää vaan ajastan aamuksi sen vuoden takaisen ripsiä ja siihen liittyvää bisnestä käsittelevän postauksen. 
Kivaa iltaa ja huomiseen!♥ 
 Kuva: Liisa / ELIZAVETA

Tykkää-merkinnät

Kommentit