HELLO NEW YEAR

Ajatuksissani olen jotenkin edelleen jämähtänyt jouluun. Vuodenvaihde tuli niin äkkiä lyhyen joulun jälkeen, että havahduin vasta eilen siihen kunnolla. Olin ajatellut viettää rauhallisen illan kotona, mutta lopulta päädyinkin ystävieni kanssa juhlimaan uutta vuotta ja ystävämme kolmekymppisiä. Kotiin saavuin vasta yöllä neljän jälkeen, koska taksin saaminen oli aika hankalaa ja sääolosuhteet sitäkin hankalammat. Voitteko kuvitella, että täällä Salon suunnalla oli oikeasti niin kova sumu, että hetkellisesti yksi tienpätkä suljettiin sen sumun takia. Eipä ollut hetkeen taksillakaan mahdollisuutta päästä meitä kemuista noutamaan kohti kotia. 
Kun päivällä heräsin niin huomasin sen sumun nousevan taas mereltä, enkä nähnyt ikkunastamme paljon muuta kuin sumuisen seinämän. Toivottavasti tämä ei nyt tarkoita sitä, että vuodesta 2017 tulee joku vuosisadan sumuisin vuosi. Mun mielestä sumu on jotenkin pelottavaa. Tai ehkä olen vaan katsonut liikaa kauhuleffoja ja niiden sumuisia maisemia, heh!
Uuden vuoden asusta ei valitettavasti ole mitään kuvia, koska jätin kameran suosiolla kotiin. Onneksi nyt mennään minuutti minuutila kohti valoisampia päiviä ja kuvien ottaminenkin helpottuu taas huomattavasti. Yllättäen luotin asuvalinnassani mustaan ja niin luotti aika moni muukin. Oikein nauratti kun saavuimme niin värikkäänä nelikkona juhliin. Tai no olihan meissä vähän väriä: mulla ja Anulla oli kirkasta huulipunaa. Luotimme MACin ihaniin mattapuniin sävyissä Morange ja Pink Pigeon. 
Vuoden ensimmäinen päivä on mennyt lepäillessä, Netflixiä tuijotellessa ja tietty syötiin vähän nakkeja ja perunasalaattia. Huomenna alkaa arki taas hetkeksi ja se tuntuu aika kivalle. En varsinaisesti tehnyt mitään lupauksia uudelle vuodelle, mutta haluaisin löytää enemmän aikaa liikunnalle. 
Millaisia toiveita tai lupauksia teillä on tämän uuden vuoden suhteen?
Onnellista uutta vuotta kaikille!❤︎
XX Reetta

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mulla myös enemmän aikaa liikunnalle ja hieman terveellisempää syömistä 😊 Taitaa olla aika perus "lupaukset" 😃 Hyvää uutta vuotta myös sinne! Ps. Oli kyllä aikamoinen sumu myös Somero-Turku seudulla kun siellä käytiin..
www.blogger.com/profile/057240574860967760
Reetta Ekström,
No joo, näinhän se taitaa olla! 😃
Mutta siks just aattelinkin että en tee siitä varsinaista lupausta, vaan se olisi sellainen tavoite. Jos se siten olisi helpompi saavuttaa? 😃

Kiitos Tzenni! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159