Graduation
Sain kunnialla kuuden päivän työputkeni eilen päätökseen. Ripsien lisäksi näihin työpäiviin mahtui valtava määrä kynsien tekoa ja niinpä en enää kestänyt katsella työn takia ränsistyneitä kynsiäni vaan värkkäilin eilen kahteen asti yöllä uusia kynsiä itselleni. Ulkona en ole ehtinyt olemaan hetkeäkään joten eiliseen ohjelmaan kuului myös itseruskettavan levitys. En varmasti olisi ruvennut näitä kumpaakaan ehostusta tekemään ellei tänään olisi ollut tiedossa pikkuserkun ylioppilasjuhlat.
Heräsin hyvissä ajoin laittamaan itseäni kuntoon: sävytin hiukseni naamion avulla hattaraisen vaaleanpunaiseksi, lisäilin itseruskettavaa ja ekan kerran tällä viikolla ehdin meikata ajan kanssa. Rakastan meikkaamista, mutta jos on kiire niin sitten jätän ehostuksen vähemmälle ja sillä linjalla olikin koko tämä viikko menty. Koska aamuni sujui liiankin hyvin ollakseen totta - yleensä multa ei suju mikään kun on jotain menoa tiedossa, niin ongelmat alkoivat sitten tuon vaatepuolen kanssa.
Olin miettinyt valmiiksi, että laitan sellaisen uuden maksimekon kun sää oli niin ihanan kesäinen. Ensinnäkään en saanut puettua sitä millään kun siinä oli niin erikoinen leikkaus ja kun sain sen päälle niin kauhistuin kaula-aukon jäätävästä suuruudesta. Hetken jo ajattelin lähteväni mekolla siitä huolimatta, mutta kun istuin sen kanssa autoon niin tajusin, että vaatteet on vaihdettava, koska viimeinenkin ryhdikkyys kaula-aukosta katosi istuessani. :D Vaihdoin vaatteet kauhealla kiireellä ja ettei nyt tässä vielä olisi kaikki niin vähän ennen kuin olimme tunnin ajomatkan jälkeen perillä juhlissa niin tajusin korkkareideni unohtuneen porukoille. Manailin jo jääväni autoon istumaan, koska asuni oli pyllystä ja ilman korkkareita en tuntenut oloani yhtään juhlavaksi. Minusta juhlia varten on niin kiva laittautua, koska niitä on niin harvoin.
Heitin sitten vaan arskat nenälle ja päätin kämmäilystäni huolimatta nauttia juhlien ihanasta tunnelmasta ja auringosta. Takapihalle paistoi aurinko niin ihanasti, että kun siinä pikkuisen pöydän ääressä siskoni ja isoäitini kanssa istuttiin sain saalistettua ikävöimäni pisamat takaisin nenänpäähän.
Suunnittelemiani kesäisiä asukuvia ei nyt sitten tältä päivältä tullut, mutta enpä muista koska viikonloppu olisi tuntunut näin ansaitulta.
Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

hanna
,
No kiva, että jaksoit laittaa itellesikin uudet kynnet<3 Kun voisi lähinnä sanoa, että pelastit mun juhlimiset!
Reetta Ekström,
No mä vähän huijasin, en tehnyt kaikkia ihan alusta asti, mutta kyllä nyt taas kelpaa! 😊
Oi, ihana kuulla! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/