Gala outfit

Kun sain ajatuksen gaala-asuni ikuistamisesta näin jälkikäteen niin ensimmäisenä päätin, että haluan kuvata sen jossain normikuvistani poikkeavassa ympäristössä. Olen yksinkertaisten taustojen fani, koska silloin asu mielestäni pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Toki tämänkin asun tausta on yksinkertainen, mutta sellaisella erilaisella, vähän rouheammalla tavalla.

Tykkään tästä asun ja taustan kontrastista niin paljon, että olen pommitellut ystäviäni wapissa näitä kuvia lähetellen. I'm so sorry, mutta joskus on hyvä olla jäätävän innoissaan juurikin tällaisista pienistä onnistumisista.

Asu on hiuksia lukuunottamatta täydellinen kopio The Blog Awards Finland illan asustani. En ehtinyt hierojan jälkeen alkaa kihartamaan tukkaani, mutta auki se oli silloinkin.

Olen myös tyytyväinen siihen, että kerrankin sukelsin vaatekaappiini enkä ensimmäiseksi päättänyt, että ostan kaiken uusiksi. Hankin tuota asua varten ainoastaan tuon paidan ja sormuksen. Takin lainasin Cubukselta, koska en vaan vieläkään omista mustaa tekoturkistakkia, vaikka vuosia olen sitä täydellistä jo metsästänyt. Haaveissa olisi sellainen oversize mallinen, mutta tuo Cubuksen takki oli juuri täydellisen mittainen tuohon kokonaisuuteen.
Tällainen lookki syntyi kun heitin tutut ja turvalliset ripped jeansit ja lenkkarit kaappiin - pitäisiköhän uskaltautua hameiden maailmaan useamminkin? 
Ihanaa uutta viikkoa kaikille! ♥Kuvat: Camilla / Camilla Czakan
Sunnies, Aldo / Lips, H&M (gifted) / Coat, Cubus (loaned)
Shirt, Gina Tricot / Ring, Bik Bok / Clutch, Weekday
Skirt, H&M Trend / Shoes, H&M 
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Camilla,
Jee, näist tuli tosi kivoja! <3
www.camillaczakan.com
Ansku,
Mikä hame! Mielettömän upea!
www.peaceandstyle.fi
Daphne,
Upea kokonaisuus, todella tyylikäs! 😊
www.dailychic.fi
Reetta Ekström,
Niin tuli, kiitos vielä ihana! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos ihana! <3
Toi on kyllä niin mun vaatekaapin aarre! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos kovasti ihana! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/