Fiilikset YR slimming-tuotteista + alennuskoodi

Kerroin teille pari viikkoa sitten, että aloitan kaksi viikkoa kestävän testijakson Yves Rocherin slimming-tuotteiden parissa. Nyt tämä aika on kulunut ja on raportin aika. Yllätyin siitä, miten positiivisiksi koin nämä kaikki tuotteet. Onhan se nyt aika harvinaista, että kun käyttöön saa neljä uutta tuotetta niin tykkäisi niistä kaikista. Minä tykkäsin. Käyttäisin kaikkia tuotteita ehdottomasti uudelleenkin ja nämä purkit tulee varmasti käytettyä loppuun.


Yksi tuotteista toki onkin jo käytetty loppuun, nimittäin se detox-juoma, joka nousi ehdottomaksi lempparikseni. Juon vettä todella paljon, mutta vierastan mehuja. En tiennyt yhtään, että mitä odottaa detox-juoman maulta, ehkä eniten pelkäsin sen olevan liian makeaa. Ohjeena oli kymmenen päivän ajan sekoittaa 45ml detox-juomaa litraan vettä. Löysimme yhteisen sävelen ensimmäisestä hörpystä, sillä juoma oli niin hyvää, että siitä tuli mieleen kesä. Mausta minulle tuli eniten mieleen jäätee. Lipittelin litran juomaa aina illan aikana, koska se todellakin pisti aineenvaihdunnan toimimaan niin en viitsinyt sitä juoda ennen töihin lähtöä. Aion ehdottomasti juoda tätä toistekin.


Keskityin tämän kahden viikon ajan reisiini. Kesä ja shortsikausi lähestyy niin reisien tasainen pinta olisi oikein kiva saavuttaa sitä ennen. Käytin reisiini kahden viikon aikana muutaman kerran tuota kuorinta-ainetta, jonka tuoksu oli ihanan freesi. Sen lisäksi käytin molempia seerumeita. Tuotteita oli helppo levittää ja ne imeytyivät nopeasti - aion ehdottomasti käyttää ennen kesää nämä tuotteet loppuun. Paitsi, että ne olivat helppokäyttöisia, niin reiden pintakin tasoittui kuluneen kahden viikon aikana selvästi. Harmi ettei ihan vielä tarkene shortseilla, olisin meinaan valmis hypäämään niihin vaikka heti. Tai no joo, ehkä olisi ihan hyvä saada jotain väriä näihin kalkkuna kinttuihin sitä ennen. Vähänkö olisi kätevää, jos tällainen vartaloa muokkaava seerumi sisältäisi myös itseruskettavaa!Kaikki kahden viikon aikana käyttämäni tuotteet löytyy Yves Rocherin nettisivuilta* ja mikä parasta, mulla olisi tarjota teille alennuskoodi, jolla saat kaikista ostoskoriisi klikatuista tuotteista -30% alea. Ennen maksua, syötät vaan alennuskoodi kohtaan taikasanan PURKKIMAFIA niin olet oikeutettu 30% edullisempiin hankintoihin 30.4 asti. Jos slimming-tuotteet kiinnostavat erityisesti, niin löydät ne kaikki klikkaamalla TÄSTÄ.* Olen parantumaton rusketuksesta haaveilija niin myös itseruskettavat,* voisivat olla aika tarpeellinen hankinta näin keväällä.


Mitkä tuotteet ovat teidän lemppareita Yves Rocherilta? Entä mitä tuotetta kiinnostaisi ehdottomasti testata?


Rentoa sunnuntain jatkoa kaikille! ♥


*mainoslinkki

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Janita
,
Itse rakastan myös yves rocherin tuotteita ja erityisesti detox ja defiligne ovat päässeet erityiseen suosioon! Niin hullulta kuin se kuulostaakin, mutta näiden tuotteiden jälkeen itsellä tapahtui kunnon ruoka remontti ja painoa aloin saamaan alaspäin, nyt on lähtenyt yhteensä n.10 kiloa vuoden aikana. Ei sillä että näillä kannattaisi lähteä laihduttamaan tietoisesti,vaan kun se tapahtui huomaamatta, ja nesteitähän näillä poistetaan enimmäkseen. 😊 mutta hyvän olon näillä saa kyllä aikaan! Todellakin suosittelen myös! 😊
Janita
,
Niin ja tarkoitin viestillä sitä siis, että näiden tuotteiden jälkeen olen alkanut syömään terveellisesti, jota ei ennen ollut...Detox siis ei minua pienentänyt vaan pisti paremman "elämänlaadun" alulle. Ja olen uusinut detoksin vain kerran uudestaan! 😊
Reetta Ekström,
Oi miten mahtava kuulla! 😊
Pienillä muutoksillahan sitä pääsisi kohti terveellisempää ruokavaliota. Itse kanssa aina välillä saan siitä ajatuksesta kiinni ja sitten taas unohdan sen. Nyt olen ihan tietoisesti yrittänyt vähentää karkin ostamista ja kesällä siitä päätöksestä onkin helppo pitää kiinni kun on ihania marjoja saatavilla kohtuulliseen hintaan.

Munkin tekis mieli tilata itselleni uusi purkki tuota detox juomaa, koska tykkäsin siitä niin kovasti. 😊
Ehkä ennen kesälomaa tämän voisi tehdä.
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/