BLACK AND NUDE

Asukuvat ovat puuttuneet blogista lähes kokonaan kesän aikana. Syy on selkeä: jatkuva asukriisi, joka on johtunut inspiraation totaalisesta katoamisesta. Olen avannut pursuavan vaatekaapin ovea ja taas sulkenut sen. Siirtynyt toiseen vaatekaappiin ja sen jälkeen irrallisen vaaterekin ääreen ja ahdistunut. Liikaa kaikkea, mutta ei silti mitään mitä haluaisin pukea ylleni. Ehkä yksittäisiä kivoja juttuja, mutta ei oikein mitään mitä pystyisin yhdistelemään keskenään ilman uusia vaatekappaleita. Missä on ollut järkevyys kaikkia näitäkin yksilöitä ostellessa? Luultavasti jollain toisella planeetalla, niin järkyttävältä siellä kaapeissa on näyttänyt.

Niinpä aloitin heinäkuussa isoimman kirppisurakan ikinä, jota jatkan syksyllä. Kaapin tyhjentyessä tunsin löytäväni sen punaisen langan sisällön uusimiseksi, jota keväästä asti olin etsinyt. Ja täällä reissussa ollessani olen myös saanut intoni takaisin kaupoissa kiertelyyn ja nyt jo odotan että pääsen niitä kaikkia asuinspiksiäni toteuttamaan.

Vihdoin tuntui myös siltä, että haluan julkaista taas asukuvia täällä bloginkin puolella ja niinpä otin käsittelyn alle kesällä otetut asukuvat. Musta ja nude ovat nousseet yhdeksi lemppariyhdistelmäksi. Olen totaalisen ihastunut kaikkiin nuden eri sävyihin, varsinkin kaikkiin kiiltäviin yksilöihin. Zarasta kesän alussa hankkimani paita on ollut ehdottomasti yksi suosikkivaatteeni kuluneina kuukausina. Vähän jo salaa odotan, että pääsen yhdistämään sen jonkin ihanan pehmoisen neuletakin kanssa.

Tuntuu kuin olisin herännyt jostain horroksesta: miten hyvältä voikaan tuntua ihan vaan asukuvien julkaisu!♥
Mukavaa iltaa kaikille!♥
 

Kuvat: Erika Naakka / NUDE

Sunnies, Karl Lagerfeld / Specsavers

Earrings, H&M

Jacket, S.Oliver Denim (gifted)

Shirt, Zara

Pants, Zara

Heels, H&M 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maria,
Ihanat kuvat ja asu ja oot niin nättikin! 😊
www.blogger.com/profile/014571498830407345
Hanna Voutilainen,
Pukeutumisinspiraation puute kalvaa kyllä täälläkin. Varsinkin kun tulevana syksynä vaihtuu arkityö koulun penkin kuluttamiseen on pieni asukriisi päällä - mitä sinne luennoille kannattaa pukea ettei ahdista 😃 Ihanat on asukuvat, etenkin nuo korkkarit on upeat!

hanna
www.hannamariav.com
www.blogger.com/profile/040352072537764371
Reetta Ekström,
Kiitos Maria, ihana kuulla että tykkäät! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Totta, ei siellä missään jakkupuvussa ainakaan voi istua! 😃 Joku laadukas ja rento neule voisi olla hyvä hankinta koulussa istumista ajatellen. 😊

Kiitos Hanna! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Aivan upeat nämä kuvat, kaunis olet! 😊 Mahtavat aurinkolasit, jotenkin niin klassiset, mutta kuitenkin huomiota herättävät. ^^
www.blogger.com/profile/138860759644365945
Reetta Ekström,
Kiitos ihanasta kommentistasi Milla! <3
Ja noi aurinkolasit on ihan mun lempparit, teetin niihin lomaa varten linssit vahvuuksilla. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159