Birthday sunday

Tänään on kyllä ollut oikea herkuttelupäivä ja muutenkin niin mukava! Oltiin juhlimassa äidin tällä viikolla olleita synttäreitä. Ja päivästä herkullisen on tehnyt myös pluskeli kera auringonpaisteen. Pihalla on aikamoisia lammikoita - eli vihdoinkin sellainen keli, että voi laittaa pinkit Huntersit jalkaan! Ja sitten olikin valmis suuntaamaan kukkakaupan kautta näiden tarjolla olleiden suklaiden ääreen.

             
Stokkalta hankitut kauniit suklaaherkut, olivat yhtä makoisan makuisia kuin näköisiäkin.

Mutta vielä suurempi NAM, oli tämä täytekakku:
Välissä oli kuningatarrahkaa ja vadelmia. Raikas ja herkullinen yhdistelmä, jonka koristeena olleet marengit kruunasivat.


Illaksi käytiin hakemassa Paranormal Activity 3 film townista. Olen malttamattomana odottanut, että näkisin sen, mutta harmikseni se oli aikamoinen pettymys aiempiin osiin verrattuna. Jännitys ei ollut ollenkaan sellaista piinaavaa ja leffakin loppui jotenkin ihan kesken.. Mutta eikös tästä neljättä osaa ollakin jo tekemässä? Jos niikseen, niin tietty sekin on sitten katsottava, koska on tullut aiemmatkin tsekattua.
Niin ja ihanaa, ensi viikolla julkaistaan Twilight saagan neljäs leffa dvd:llä. Se on pakko hankkia omaksi. Olen lukenut sarjan kaikki neljä kirjaa, joten jännityksellä odotan, mitä tämä ensimmäinen osa viimeisestä kirjasta pitää sisällään. Varmaan omia kyyneleitä ainakin...

Sitten vielä päivän asuun. Auringonpaisteen lumoamana teki mieli pukeutua johonkin kimmeltävään ja tällaiseen asuun päädyin:
Korut, Guess
Paljettitoppi, H&M
Neuletakki, Cubus
Farkut, Zara
Vaalea nahkavyö on paikallista käsityötä Kreikasta.

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! :)


Ps. Tulevan kauden ehdoton trendiväri - keltainen - on lumonnut minut täysin. Kovasti on ollut hakusessa keltaisia vaatteita ja jotain olen jo onnistunut löytämäänkin, mutta vielä ei ole hirveästi tullut niitä käytettyä kylmän sään vuoksi. Keltaiset kynnet tein itselleni jo muutama viikko sitten ja samoihin aikoihin otin myös käyttöön keltaisen luomivärin. Make-Up Studion keltainen luomiväri, Bee Yellow, on juuri täydellisen sävyinen ja ihanan peittävä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Salla,
Jee, kiva blogi seurattavien listaan! 😊
www.blogger.com/profile/066220753665186556
Reetta Ekström,
Kiitos Salla! 😊 Mukavalta näytti omasikin! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159