ALL BLACK EVERYTHING

Mustaa, mustaa ja mustaa. Siinä on aika tarkalleen tän hetken lemppariasujen värikoodi. Vuodesta toiseen tunnen oloni kaikista turvallisimmaksi juuri mustissa vaatteissa. Jos en oikein tiedä, että mitä pukisin päälleni niin valitsen mustaa. Mustassa on vaan se jokin juttu, että sen kanssa on vaikeaa epäonnistua. Musta on aina tyylikäs. 
Viime viikolla kaivoin taas käyttöön mustan oversize takkini, jonka aika tarkalleen vuosi sitten bongasin Hennesin alennusmyynneistä. Kahdenkympin takki on ollut yksi eniten koskaan käyttämäni vaate ja toisen turvavaate statuksen täyttää ehdottomasti Katri Niskasen skin pantsit. Olen käyttänyt niitä niin paljon, että ne käväisivät jo äidillä pienessä paikkauksessa. Piti kyllä käydä ostamassa uudet, mutta en ole työkiireiltä ehtinyt poikkeamaan Katrin liikkeessä Helsingissä ollessani. Mun missio onkin että ehtisin vielä ennen joulua hakemaan uudet skin pantsit. 
Nyt olisi vielä muutama päivä rutistettavana ennen viikon joululomaa. Eilen töissä tunnelma oli jo niin levoton, että odotan innolla mitä tulevat päivät tuovat tulleessaan. Illan sisältö kun oli konvehdit ja Honey G. Eipä mulla muuta.
Ihanaa perjantaita tyypit!❤︎
XX Reetta


Kuvat: Natalie Vilen / NATALIE VILEN 
Sunnies, ALDO
Lips, MAC
Coat, H&M
Shirt, COS
Bag, Mulberry
Skin Pants, Katri Niskanen (gifted) 
Shoes, ECCO (gifted)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Oon sun kanssa kyllä ihan samaa mieltä siitä, että musta ei vaan petä koskaan! Hyvältä näyttää tääkin asu, ihan erityisesti tykkään noista eri materiaalien yhdistelmästä ♥︎
www.blogger.com/profile/140226776086791213
Riikka,
Ihana takki! Ja toi on kyllä totta, musta ei petä koskaan!
www.blogger.com/profile/166099141745723914
Reetta Ekström,
Kiitos Pinja! <3
Mä kanssa tykkäsin tässä asussa noiden erilaisten materiaalien yhdistelmästä. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Kiitos Riikka! <3
Ja jep, mustassa on vaan sitä jotain! 😃
Taidan pukeutua mustaan huomennakin! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159