Redan på 1800 talet började kvinnan kunna försörja sig själv genom att arbeta, men kunde bo själv och klara sig hyfsat på sin lön, giftemål blev inte lika viktigt utan att leva som sambo, och tom särbo blev allt vanligare. Vi behövde inte mannen när det kom till försörjning och det gör vi fortfarande inte. Men det vi behöver honom till (Inte behöver, men i de flesta fall vill ha honom till) är sex. (måste påpeka att inget av det jag skriver handlar om mitt aktuella sexliv, detta är kanske dels om tidigare och om generell uppfattning från andra med) Jag ser det som tjejens uppgift att få killen att komma.. och Killen ska få tjejen att komma, det är killens uppgift.. nej fel, det VAR killens uppgift. Inte för att vi avskrivit honom den, utan för att han kanske helt enkelt tappat intresset av att ha den. One night gentlemannen är försvunnen och i värsta fall även förhållande gentlemannen. Ligger det inte i hans intresse att lära sig hur du funkar så är det ju ganska orgasmkört även i förhållandet. För när han har kommit så har han... kommer vi så fortsätter vi tills det går för honom. Men som sagt, är han färdig så är han färdig, men vännen! DU HAR HÄNDER! Bullshit att du är för trött, bit ihop! Vi måste helt enkelt börja ha sex som killar, och då snackar jag inte bara "Sex and the City" kind of a way där man får ha sex lika fritt som killar. Vi måste göra det till vår ensak att vi kommer, för dom gör det inte längre! Våga ta för dig, och säg hur du vill ha det, lyssnar han inte så anvbryt och se hur jävla kul han tycker det är då!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att vända på en femöring... Något som kräver precision, skills, lite eftertanke och anpassning. Du kan inte köra full fart åt höger för att sedan lika tvärt ta dig åt andra hållet, ren fysik. "en kropp vill fortsätta i konstant rikt...." kommer fortfarande ihåg.. och bra är väl det om jag skulle undra varför jag inte klarade att vända någon gång. Men sedan så kan man även konstatera att fysikens lagar inte är allt (sorry Svante) För jag har gjort det, eller jag gjorde det inte, men någon gjorde det för mig. Det går att ändra ett liv på ett knapptryck (faktiskt på nattstad) från att inte tro på kärlek till att göra det. Från att inte lita på,till att stötta sig och från att inte sakna till att ha ont i magen efter fem min. (från hårding till toffel, vilket inte var min vändning) vännen, kommer sakna dig ;P (har inte sagt att jag inte blivit mjukis)

Likes

Comments

Man har pelare i livet, hur mycket jag än inte velat ha det så, så är det ett faktum. Och nu har jag vågat inse det, och vågat luta mig mot dig, trots att det varit så mycket svårare än att stötta sig mot någon annan. Men jag var tvungen att sluta vara defensiv, för det hade inte gått. Du vill mig inget illa, även om jag går runt och misstänker att du ska göra det som gjorts förut, och det är för att det skulle göra så mycket mer ont om du försvann, för då försvinner en del av mig. Men du är motsattsen, du finns där, och det gör du vart du än är, även om jag aldrig vill vara mer än tre meter bort. Jag älskar ditt beslut, men trots min reaktion så skulle jag stötta dig om du valt det andra, bara så du vet, för jag vill vara din pelare, som du kan lita på, som du är för mig. Jag hoppas du inte ångrar dig, för då har jag misslyckats denna gången.

Likes

Comments

Alltid trott att det ska vara svårt, alltid trott att det måste ta tid (även om jag alltid hatat det faktum) annars så blir det inget. Minst fem dejter, då är man på stadie ett och det är dax för första kyssen. Dejtar i yttligare några veckor, går hela tiden och nojar, analyserar (undra vad han tänker om mig, gillar han min stil? Tänk om han tröttnar) och själv går du och undrar (vad känner jag? vill jag verkligen ha ett förhållande? osv osv) Och jag har alltid tänkt, God, jag orkar inte denna processen! (kommer nog aldrig hitta någon) Men plötslig, och ja, klychan stämmer, när man minst anar det, så dyker någon upp, någon som skiter i processen, någon som är helt självklar (kyss på andra dejten säger allt) och 100% rätt. Du känner aldrig jakthysterin (oja, jakten är kul, men jag tror inte det finns något bättre än att hitta någon där den inte behövs) visst kan säkerheten vackla till i början, men du tappar aldrig balansen, för du vet, helt säkert att det är rätt.

Likes

Comments

Naiv, sjukt naiv, jag i ett nötskal. Jag tror jag kan säga som det är utan att folk ska bli rädda.. (läste igenom mina gamla grejor, sjukt sjukt naiv, men fortfarande grymt tråkigt om man inte kan vara ärlig) Men i det avseende jag är mest naiv är nog när det kommer till folk. Jag tror gått om alla, ok, inte alla 100% självklart har jag fördomar, men jag vill i alla tillfällen tro på det goda i människan. Ficktjuvar? Droga ner nån på krogen? Bli nerslagen? För mig finns det inte att en människa kan göra en annan mäniska, som man inte känner eller har något otalt med, illa bara sådär. Inte för att jag kan förstå det annars heller, jag har alltid trott att de som står mig närmast vill mig gott, att behandla någon illa eller utnyttja någon som litar på en till 100, är för mig en ännu mer främmande tanke än ficktjuvar och misshandlare. Jag vill inte tro att jag är ung och naiv, jag vill tro på att människan är god till naturen, men jag vill inte gå runt och tro på en falsk sanning..

Likes

Comments

Ett slut eller ny början?föredrar en ny början, och kanske ett slut på något som inte alltid varit så bra som man önskat, och ibland så mycket bättre än man någonsin kunnat föreställa sig. Tänker på vart jag var förra året, och vart jag är nu, skillnaden är stor, grymt stor. Många nya som kommit in i mitt liv, helt fantastiska människor. Men tyvärr har andra underbara människor försvunnit. Kanske ligger det hos mig, jag har inte alltid handlat rätt, inte orkat ta itu saker med en gång och det har jag förlorat på. Så både förluster och vinster och förutom det mängder av erfarenheter, saker som gjorts, setts, upplevts. Superfina minnen, och mindre fina, men livsnyttiga... Alltså, som vilket annat år har det gått upp och ner, men till skillnad från förra året har det gått mer upp. Och nu har jag bara bra saker kvar på året, underbara människor att träffa. Ett lyckligt slut

Likes

Comments

Familjen,alltid fullt hus, tjötar, irriterar, på ett skönt sätt, sarkasm. Alltid någon att prata med, eller vara själv. Underbara vänner, stöttar alltid, finns där, förstår, helt ovärdeliga. Roar, hittar på saker, galna saker. Fantastisk pojk, finns inte ens ord som räcker för att beskriva. Men när familjen är borta över semestern, ingen i huset. Alla har ett liv och man kan aldrig ta något för givet, har tappat vänner jag trodde alltid skulle vara kvar, fler gånger än en. Och pojken...kan försvinna lika snabbt som han kom (ta i trä) oavsett vad lilltån säger. Så när allt kommer omkring så är man ensam, och det är ingen fara, så länge det inte känns för mycket.

Likes

Comments

Viktor och Rolf kollektionen började (och slutade) idag.. Personligen var det lite för hurtigt för mig att använda min sovmorron som varade till 11.40 till att stå i kö och knö med massa folk, men jag hade dock vänner som glatt begav sig till kompassen på morgonkvisten. Så alltså, jag var inte där själv, men det mina kära kompisar berättade fick mig att inse att jag fattat rätt beslut, låånga köer och folk som sprang in och bara roffade åt sig, bara av att höra dom berätta blev jag generad för hur folk kan bete sig! Folk som bokstavligt talat drog byxor ur händerna på andra, armbåga sig fram, grabba åt sig högar med kläder för att sedan inse att de inte fått tag i ett ända plagg i rätt storlek. blir som sagt generad bara jag tänker på det...

Likes

Comments

Tänkte gå in och skriva något riktigt smart och rappt, sarkastiskt, driva lite med något, helt enkelt ännu ett av mina (som dom av mina vänner blivit kallade) sex and the city inlägg.. och vad är mer självklart för mig att skriva om om inte hur kassa förhållanden är, men kom på att jag inte hade något negativt att skriva...

Likes

Comments

Alltid svarat nej på den, två är fler kloka huvuden, fyra par händer (och 20st tår) ett är ett ensamt nummer och personligen är jag en lagmänniska. Fixar inte att vara själv i för långa perioder (Robinson Cruise blir jag mest nervös av att läsa) och föredrar grupparbeten, skulle aldrig gå på isen själv.. Därför blir jag något konfunderad när jag inser att jag absolut inte vill förlora mitt oberoende, att inte stå på mina egna två ben utan vara beroende av någon annnan (menar då rent mentalt och inte fysiskt). Två, tre, fyra, visst, men när den/de andra försvinner så är man ändå ensam, så varför inte vara det från början, ensam är stark, right? Ensam är stark för man vet alltid vad man kan räkna med, vilket är ens egna prestationer, och man vet att man alltid har sig själv, skulle definiera påståendet som något av en överlevnadsinstikt.. Men flera är starkare, snabbare, och honestly, roligare. Så ensam är stark är helt enkelt ett uttryck för den lätta vägen (även om jobbet kanske blir tyngre) vägen där du inte fölorar någon under resans gång.. så vad väljer man? skulle självklart säga lagjobbet, men å andra sidan så kanske det ser självklarare ut nerskrivet..? Ska i alla fall försöka övervinna min så kallade "överlevnadsinstinkt"...

Likes

Comments