Det gick bra hos läkaren, han är väldigt empatisk plus att han har humor vilket gjorde så att det hela flöt på bra.

Han höll med om att jag ej är redo att gå upp i arbetstid ännu. Han förlängde min 75% sjukskrivning till Februari 2018 och jag jobbar vidare med mina 25%.

Jag är fan stolt över mig själv, att jag faktiskt klarar av att jobba igen. Att jag liksom funkar tillräckligt mycket för det. Visst, det är bara 25%, men det är en bra bit på vägen och något jag för typ två år sen aldrig hade kunnat klara.

Men nu är jag på rätt väg och mitt mål är att gå framåt och att jag en dag inte ska behöva någon sjukskrivning. 

Vetskapen om att jag har ett jobb är en av grunderna till att jag tillslut kunde komma till denna punkt. Att jag har ett jobb som jag trivs med, bra arbetsmiljö och chefer och kollegor som är fantastiska.

Under min långa sjukskrivning så har jag inte blivit uppsagd, vilket (vad jag förstått?) är ganska vanligt. Det måste väl vara ett bevis på att jag är bra på mitt jobb och att jag haft tur och hamnat på en empatisk arbetsplats?

Allt för många av dem som går in i väggen kommer aldrig tillbaks till arbetslivet :(

Utan jobb skulle jag känna mig tom och lite värdelös faktiskt. Men det är jag!

Vilket säkerligen beror på att jag nästan alltid haft ett jobb. Sommarjobb under gymnasiet. Praktiker under högstadiet och längre praktiker under gymnasiet. Haft små jobb inom t ex marknadsföring. Vikt jävla pizzakartonger för att få in lite extra pengar.

Efter studenten så var jag "arbetslös" några månader (använder "" eftersom jag hade små jobb på mässor åde under den tiden) och jag mådde inte bra utav det, kände mig rastlös och hade en inre stress. Tanken på att jag kanske inte kunde betala mina räkningar fick mitt hjärta att slå i typ 194784930302.

Jag behövde bara söka ett fåtal jobb efter studenten, typ fem. Varav två ledde till intervju och båda ledde till jobb. Då valde jag arbetsplatsen jag är på nu och typ 11 år senare så trivs jag fortfarande och ångrar inte mitt val :)

Har även sökt ett annat, bara för att se om jag skulle kunna få det... vilket jag fick, men tackade nej.

Vill man ha jobb, så är det inte omöjligt. Men de krävs att man ligger i, för det är svårt i dagens Sverige, tyvärr. :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments