~ Allmänt & min vardag, ~ Fest & resor, ~ Shopping & presenter

Sorry för typ världens segaste uppdatering, men men så är de ibland ^^

Jag hoppas att eran jul var fin :) Min var tipptopp, så som den brukar :)

För min del så firas julen två gånger. Dagen innan julafton så är det firande hos pappa och hans fru och julafton firas hos mamma och hennes sambo :)

Dagen innan dopparedagen så blev det även en sväng på stan med min fina vän Mia :) Jag var i princip klar med mina klappar, men Mia hade en massa kvar att handla så jag hjälpte henne att hitta de sista klapparna :) Plus att vi handla gotte till våra vovvar, de ska ju också ha julisar :)

Jag fick en massa fina och awesome julklappar. Tusen tack <3

Fick dessutom världens suprise på jobbet. En av mina kollegor, Danne, han är precis som jag en av "veteranerna" på jobbet (för att få räknas som veteran så krävs de att man jobbat minst 5år på Silentium), kom förbi produktionsrummet som jag sitter i och räckte över en julklapp. Sånt där oväntat gör mig alltid så himla rörd! :)

Juldagen brukar innebära party för min del och så var de även detta år :) Kvällen började med några glas hos mig tillsammans med Martina, Matte och Emanuel :) Sen blev det att åka till Lule en sväng och träffa Anton :) Sen tillbaks till Boden och fest hos bästa Jozz :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments