~ Allmänt & min vardag, ~ Shopping & presenter
Idag så har jag spenderat typ 3 timmar hos frisören. Höll på att somna x-antal gånger :P Men hon som fixa mitt hår är trainee (rabatt på priset) och jag gissar att de tar längre tid då, för när jag fixat utväxten hos frissan tidigare så har de tagit runt en timme. Hur som helst så blev de jätte bra och är supernöjd med resultatet, nu har mitt blonda hår en mer jämn och svalare nyans igen :) Tycker frissan gjorde ett riktigt bra jobb :)

Jag köpte även med mig en hårinpackning :) Den jag har hemma är nästan slut sååååå.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag
Kom just hem från stallet :) Princess har fått härja runt i hagen med mormor och morfars hund Bozè, så nu är hon helt slut och ligger däckad på golvet här i vardagsrummet :P

Jag kramades och pysslade om Ajax (schetlandsponny) i över en timme <3

Nu är de inte länge kvar tills jag och Nicklas drar iväg på vår Road-trip. På onsdag morgon :P Men först så ska vi lämna av Princess hos mamma som ska vara hundvakt. Sen så rullar vi ner mot Stockholm och hälsa på Emma :) Sen till helgen så är det Gotland som gäller. Min vän Anna och hennes Sebastian ska gifta sig där <3 Efter Gotland så blir det Göteborg och hälsa på Linn :) Vi tre ska även till Ullared, yäääy ;) Sen får vi se vad vi gör, om det blir Värmland eller rulla hemåt. Vi kommer ju ha "Princess-abstinens".

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag
Ikväll så har jag hängt med bästa Jessica och bästa Benjamin :) <3

Jessica är en riktig klippa! <3 Hon har toppat mitt hår, klippt luggen och fixat min rosa dipdye så den är ROSA igen ;D

Sen så har jag vart barnvakt åt Benji medan Jessica var iväg och tränade osv :) Det blev att se film, Långben the movie och lite Toy Story 3 ^^

Likes

Comments

~ Tips & listor, ~ Åsikter, tankar & känslor

Jag älskar Red Bull & Powerking <3 Har testat massor av andra energidrycker som t ex Monster, Burn, X-ray, Battery, Franks... men ingen av dem har jag kunnat dricka pågå deras smaker.

Gillar ​​​​katter, men älskar hundar <3 Hundmänniska som man är ;D

Flyttade hemifrån när jag var nyfyllda 17.

När jag är i söder mer än typ 2 veckor så längtar jag alltid hem till mitt Norrbotten.

I love LOVE love tattoos och har runt 20st, bla en minnestatuering för min älskade och saknade kusin <3

Innan jag träffade Nicklas så har jag aldrig velat eller riktigt vågat bo ihop med en pojkvän. Bodde själv 6år och efter bara någon månad med Nicklas så fråga jag om han ville bli sambo med mig, de kändes och känns bara så rätt med honom <3

Har en fobi för getingar! De är så satans creepy!

Nostalgi är bäst! Skäms inte för att säga att sånt där som väcker härliga nostalgi känslor får mitt hjärta att klappa lite extra ;)

Är ett Disneyfreak. Enligt mig så blir man aldrig för gammal för Disney ;D

Ärlighet är något som jag värdesätter och de är en av de vackraste egenskaper en människa kan ha.

Likes

Comments

~ Shopping & presenter
Tok-gillar den fina boxen som Gynning designat :)

Dock så är jag inget fan av de där smyckestatueringarna, jag vill ha riktiga smycken och riktiga tatueringar :P Men eeeh jag kanske ändrar mig någon gång för de är ju fina, eller så får någon av mina underbara vänner de :)

Likes

Comments