~ Allmänt & min vardag
I fredags så hälsade jag på Lollo. Härlig tjej det <3 Hon har nyss fyllt år så jag tog med en present till henne, en röd hårfärg :) Hon tycker om att leka med sitt hår och under åren jag känt henne så har jag sett henne i alla möjliga färger :) Trots att det var hon som fyllt år och skulle grattas så fick jag en present utav henne, tre söta magneter (bild finns i förra blogginlägget), söt-Lollo :)

Igår så funderade jag på att dra till min vän Jonny som hade fest, men ides inte :P Det blev en hemmakväll med älsk och Princess istället, myyyyyys <3

Idag så har vi (jag, Nicke och Princess) vart till stallet :) Mormor och morfar bjöd på middag :) Och Princess fick springa lös på ängen och härja, haha nu är hon helt däckad efter allt bus! ;P Såklart så kramades jag med Ajax (schetlands ponny) också <3

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag, ~ Fest & resor
I fredags så blev det att äta middag hos världens bästa mormor och morfar <3 Nicklas red på mammas häst Binky också, första gången för honom :)

I lördags så drog jag till Martina och festade med henne, Maggie och Jozz :) Sen så drog vi vidare till Vittjärv och festade vidare hos Anna och Grip. Alexander plus vänner till han kom också förbi :)
Likes

Comments

~ Fest & resor
I lördags så blev det att festa för min del :) Kvällen började hos Martina med henne och Mats och det var skrattfest -minst sagt ;D Jag och Martina kan fan inte vara seriösa då vi umgås! :P Sen så blev Martina trött men jag och Mats var fortfarande på G så vi drog till Onka och Henke och festade vidare :)
Likes

Comments