~ Allmänt & min vardag
Gårdagen började med ett besök på vårdcentralen och träffa läkaren. Vi snacka om mina värktabletter som jag tar emot min extrema mensvärk, de jag haft har inte funkat så bra, så nu har jag en annan värktablett på recept. Förhoppningsvis så funkar de mycket bättre :)

Sen så umgicks jag med min käre vän Mattias :) Jag är fortfarande van att ha han nära, och det är ändå rätt länge sen som han flytta från Norrbotten :/ Var iaf kul att träffa han igen, snacka massa skit och bara hänga :)

Idag så har jag typ bara tvättat och vart ut med Princess. En av våra två tvättmaskiner i tvättstugan är paj, sjukt störande! Speciellt med tanke på att det är den snabba som är trasig :(

Ikväll så åker jag och Nicklas till Hakkas och hälsar på min vän Parra och hans tjej :) Vi ska fira midsommar där :D

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag, ~ Åsikter, tankar & känslor
...kom hem igår kväll. Borta bra, men hemma bäst <3>

Det var himla härligt att vara i stugan igen. Är så vackert där och vad som än hänt och händer på livets väg -så har de alltid funnits där, en trygghet. Jag symboliserar Majtum med lyckliga dagar i barndomen, skratt och bus och småbråk och hemligheter som jag och Sonny delat.

Att vara där nu i helgen, de fick mig att för första gången, sen Sonny dog, att le istället för att gråta då jag tänkte på honom. Jag mindes allt kul vi gjort och även fast han inte finns något mer, så kändes de som att han var där.


Likes

Comments

~ Tips & listor
I förrgår så läste jag ut en bok som heter Bedragen. Den är sjukt bra och de är en bok som jag verkligen rekommenderar. Är en sann berättelse.

Handlingen i kort: Dottern Sarah på 6år börjar bete sig väldigt underligt och hemskt. Hon förstör saker, skickar brev där hon anklagar sina föräldrar och mammans bästa vän för sexuella övergrepp. Sarah skär sönder en massa, gömmer tabletter och är väldigt klipsk av sig eftersom ingen lyckas ta henne på bar gärning. I skolan utsätts hon för en hatkampanj pga sitt beteende. Sen kommer beskedet: Sarah är frisk och det är då som boken blir extra skruvad.

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag
28+ (och drygt 37+ på vår balkong), en bra bok, snus och en powerking!

<>

Och ikväll så blir det Pite och gratta (i efterskott) min fina vän Mia <3 har="" hört="" "rykten"="" om="" att="" de="" kommer="" bjudas="" på="" tårta="" ;)="">

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag
Vi kom nyss hem... jag och Nicklas alltså :) Vi har vart och hälsat på Hilda i deras stuga :) De är så fint där och stranden ligger precis nedanför stugan, awesomeeee ^^

Det blev ett kvällsdopp, haha eller snarare nattdopp? För kl var efter 00.00 då vi badade xD

Var super mys att få träffa Hilda igen, min själsfrände <3>

Jag älskar Norrbotten!
Älskar våran midnattssol <3>
Liksom nu är kl 3 på natten och solen är fortfarande uppe :)

Likes

Comments