Badboycrew

"33 maj" - Friskis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nog om att ta Sveriges mest gay bild, så symboliserar den vår kärlek. Vi har inte bara nu iPhone-skal utan också armband. Man har nu med sig R.A.C i alla lägen. Dessa är hemgjorda och gjord av riktigt dyra fossiler. Typ plast och plast.

Något som folk inte förstår är att vi har sån brutal kärlek till varandra att våra föräldrar ifrågasätter vår läggning. Gör vi något rätt då? Eh ah.


"Curry" - inte curry


Likes

Comments

Vi fick för oss att åka till marks xgames egna park, även att hoppa där med pulka. En tävlare och en vinnare i MARKS xGames. Tigris var med men ramla innan han ens hoppa så han blev diskad, jävla sopa.

Vi andra, som åskådare ( nakna så klart ), stod och heja som riktiga elite cheerleaders.

Vi hittade även Anders i bilen, helt förfrusen. rykten går om att han fortfarande sitter där. Försten dit får honom. Passar som sex slav, med de långa håret och den tajta bajan så kan du drömma dig bort och tro att han är en tjej.

"De så jävla mörkt här att jag ej ser mig själv" -svart boba
Likes

Comments

Varför inte ta å hälla i sig lite vodka? Varför inte testa igen, eftersom det gick så bra förra gången! Nja mindre trubbel detta försöket, eller åtminstone så försökte ingen ta självmord eller älskade folk.

Vi började dagen rätt lätt. Lite O'leary och bio var ganska mysigt. Tända ljus och ett skumbad så hade det varit den mysigaste orgien ever. Men tillbaka till supandet så började vi rätt sent, spontana som vi är så kände vi oss för att köpa whiskey av en langare och sedan trycka i oss den bensinsluktande drycken, svär asså lätt lagrad i typ en källare i 50-60 år. Kosta minst 40 papp om de ens räcker.

Eggsy spårade dock ur, vi klättrade in (fulla som ryska luffare) och planka in på stadshotellet där han knappt kunde gå. Eftersom vi är sånna varmhjärtade och omtänksamma vänner så bjöd vi honom på några fler shots. Detta resulterade i att discoanders dansa på scenen, eggsy lekte tiger och berätta för alla att han fått en puss av Ylva och jag å andre kom på nått jävla vis till någon källare. Vi kom upp då vår ursäkt va "att vi gick fel" till en liten kines som inte ens kunde svenska. Varför ens bortförklara kan man ju undra.. Vafan han nu också gjorde i källaren var dock läskigt, leta ris?

Kvällen slutade med att vi fick ta hand om tigris som spydde och snea totalt. Jag å discoanders knacka även på polishuset för att Anders ville provligga fyllecell.

Mysfaktor 5 av 5 stjärnor.

"JAG VILL ÅKA FYLLECELL FÖRFAN" - discoanders


Likes

Comments6/1-2015 kl 21:50 en mycket kall vintrig tisdags kväll så va J.J. Discoanders & bambi ute på stan & hittade på dumma grejer som vanligt! Vi tog ett väldigt fint fota ute på vägen som vi själv tyckte blev väldigt bra!Fortfarande 6/1-2015 kl 22:45 så blev vi varma av allt gående & springandes så vi va tvungna att lufta vård snoppar genom att ta av oss kalsongerna & byxorna! De blev genast svalt & skönt mellan våra håriga fina ben! Senda gick vi hem till discoanders & blev upphämtade & reste hem!
"

  • 1334 Readers

Likes

Comments

Tjo bröder i grannskapet, long time no see här. Pga att Bambi åkte till Sälen så har bloggen varit lite deppig och nere , men vi gjorde något han inte visste om. Sätt er i farbrorn pans knä så ska jag berätta en historia.

En kall, rå (-2) och fin vintermorgon gick älsklingen till jobbet. Efter en hård och utmattande dag (hahahhahahahah elleeeer) så tog sig tvättis och älsklingen i kragen och släpande ut sina trötta ben till bilen. Vad skulle dom göra med den kan man tro? Jo men åka 45 mil för att överraska Bambi såklart!!!! Löshår köptes , masker gjordes, allt var top notch. All tid och möda vi lagt på att överraska Bambi och tvättis fegar ur och vågar ej ta på sig det så vi gick in vanligt i restaurangen. Bambi blev som en liten valp, han kastade sig i våran famn och de levde lyckligt i alla sina dar.
Slut.

Fast ändå inte slut? Ne vi åkte en jääävla massa skidor och dampa loss. Vi tog även pulkor och gick upp för lindvallens mest fruktade backe. Ner kom vi, och heeeelvete va fort de gick. Fan snabbare än blixten mcqueen!?

Sista dagen var det sjukt isigt i backen så vi bestämde oss för att dra och köra lite flowride istället. Som ni kan se så är proffsen i farten igen. Många sponsorer var efter flipside360jävligtbiffigaxelKEV men han leker ännu svår på alla telefonsamtal. Sjukt poppis också de ba plingar hela tin lix.

"Hur äter man frukost?" -älsklingenLikes

Comments

Fyfan! Nyår blandat med att whiskey fyller 18! Kan ju knappt bli bättre?

Vi började våran lyxiga förfest hos whiskeyanders med gokäk av Marika och lite alkoholintag! Rätt mys faktiskt. Vi drog sedan ut en sväng senare mot 12 slaget som resulterade i att Lovisas knä blöder typ. Badass, japp. Av någon anledning så sparka ett särbarn på tvättis med. Sedan drog han fram en kniv och jogge jo skulle slå honom. Heeeeets. Köttbullen hade en rätt go säng med. Altanen va en riktig bror..

Som sagt, han blev 18 idag och hur ska inte detta firas? Ciggköp och trisslott bara för han kan! Så fick han inte ens visa leg :-( besvikna :-(

"Asså killar tänk på att snön är vit" - Bambi
Likes

Comments

Gårdagen var lite speciell. Vi drog till Maddafakkin Gbg, hatar att köra våran bil där, den är bara byggd för farter över 200 och inte för storstadsputtrande. Vi drog och köpte lite lodis julklappar och kläder.

Efter detta drog vi till Ikea för att käka köttbullar och sno julbord. Illgött, vi vet. Det bästa på dagen måste varit när discoanders och tvättis "snodde" (inne på Ikea fortfarande) tomma inslagna julklappar och gav till folk för bättre stämning . Det är ju jul!!! Köttbullen fick även för sig att ta på sig en reflexväst och leka polis aka vägledare inne i gångarna. Vi äger

"God jul Amigos" -köttbullen


Likes

Comments

Asså det är nog ingen som anar hur mycket vi killar älskar varandra. De ganska sjukt. Tror ingen anar hur cp vi är heller. Men de ba manlig kärlek . BROLOVE Amigos.

Spelar liksom ingen roll vad vi ens gör, vi alltid kul ändå. Kanske är för att köttbullen är så jävla rolig. Tack

"Joel Bengtsson" - Joel bengtsson


Likes

Comments