Hej och välkommen till min recension på iOS-Spelet "Random Heroes"

Random Heroes (Som jag nu kommer att kalla RH)  är ett plattform- Shooter-Spel utvecklat av Ravenous Games Inc.  Spelet har över 40 banor, 24 olika karaktärer och 17 vapen. RH's storyline är ganska enkel då spelet inte riktar in sig på story utan mer gameplay. Du spelar som en karaktär utan namn som ska rädda världen från aliens från ett annat universum som invaderar Jorden genom en portal skapad av att två "bus-ungar" välter gravstenar och då välter en som orsakar detta.  


Jag spelade spelet på min iPhone 4s och tyckte att det var ett roligt tidsfördriv och beroende framkallade. Spelet blir, som de flesta spel, svårare och svårare för varje bana. Spelet är uppdelat i fyra olika miljöer; Stad, Kloak, Kyrkogård och Skog som alla har 10 banor plus en bossbana. Grafiken är i HD och jag tycker det är väldigt roligt med 8-bit-Liknade spel. Det som hände för mig flera gånger är att när man kommer ungefär halvvägs och dör då blir man ganska förbannad... Men det finns en lösning på det problemet också, genom hela spelet så samlar man på sig mynt och köper olika vapen och karaktärer som har olika egenskaper vilket är ganska roligt då karaktärerna är allt ifrån Abraham Lincon till Sylvester Stalone mm. 

Sammanfattning: Spelet är helt okej om man jämför med andra plattfromspel som finns på AppStore, ganska kul dock frustrerande när det är svårt som in i h*****e! 

7/10 Får Random Heroes av mig!

Tack för att ni har läst och lämna gärna en kommentar så jag får vea vad ni tycker! 

Likes

Comments

Tjääna! Hannes heter jag och på denna blogg kommer jag recensera olika spel från alla generationer. Allt ifrån Cod till iOS spel! Och jag vet att Recenseraren inte är grammatiskt korrekt och det är det som är meningen! Recensioner kommer snart!

Likes

Comments