Hej! Förra inlägget sa jag att Lara har blivit Jason som nu blir Elsa ! Det vi har köpt kommer lilla Elsa använda ändå men ibland kanske hon blir Jason . Hoppas ni inte blir konstg så det är samma docka så ingen ny docka alltså

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej ! Som rubriken lyder har vi bytt namn på lilla älskade Lara får hon har blivit en liten kille och hans namn är nu Jason jag har funderat länge men valt att det får bli en liten pojke ! Jag har köpt lite kläder och min syster har köpt lite också .

  • 68 Readers

Likes

Comments

Vi har tagit påsk ledigt ! Vi har varit i Tyskland . Väldigt mysigt Lara och Chloe var inte med dom var hemma. Förlåt för dålig uppdatering . Imorrn har vi 1 kvar till helgen . Som man har längtat ! Här orkar man inget ting har regnat hela dagen tyvärr 😔 Ny tag imorgon eller? Om man kunde bestämma över vädret ibland !! På fredag ska vi ta fram bebis kläder skulle behöva mer grejer !! (Nej vi tror inte att dom lever vi har dom mer för att mysa jag som alltid velat ha ett till syskon som är bebis men Lara räddar mig lite) Men nu har jag gjort ett ganska långt inlägg !
Kram ❤️

Likes

Comments

Idag var jag och Lara ute på promenad .. I hennes vagn som hon trivdes i . (Glömde fota när vi var ute) men efter tag blev det kallt så vi gick in . Juste jag har en babytravel till henne. ❤️

  • 92 Readers

Likes

Comments

Lara är gjord av Linda Murray . Hon är köpt från Bradford . Jag är väldigt nöjd med henne . Hon är ungefär 50 cm lång och väger som en 3 mån bebis . Hon är väldigt söt med hennes små lockar . Chloe är också gjord av Linda Murray köpt från Bradford . Hon är 56cm lång och väger som en 2 mån bebis .

  • 113 Readers

Likes

Comments