​Halloj!
Nu har Evelina tjatat tillräckligt mycket på mig så jag bestämde mig för att skaffa mig en ny blogg. Vet inte riktigt varför men jag gjorde det iallafall, får väl se den här gången hur roligt det faktiskt är. Det är ju faktiskt skönt att skriva av sig i mellan åt. Så hur ser mitt liv ut egentligen? 

Jag bor tillsammans med världens bästa pojke som heter Andreas, vi har bott tillsammans i snart 1 år. Det går fort när man har roligt, nu efter 1 års tid har vi börjat göra om för att jag ska kunna ha mina saker där på riktigt och gjort det fint och gjort det på ett sånt sätt som jag vill ha det på. Just nu jobbar jag på ett gymnasie i Motala (Östergötland) där jag jobbar som elevassistent, jag har två elever som jag försöker  dela upp mina dagar på. Den ena är mer krävande en den andra faktiskt, men det är väll så det funkar i såna här yrken. Nu i början av Januari så ökade jag min tjänst ifrån 50% till 75%, vilket har varit ganska tufft, men en så länge funkar det. På min fritid så är jag oftast tillsammans med Andreas och inte gör någonting, jag hjälper även till med en häst, hästar är något jag verkligen brinner för. Hästen heter Benita och är 14 år gammal iår och hon är väldigt tossig. Jag har även två hundar som heter Fred och Wilma, Fred är 2 år och Wilma är 3 år. Båda är utav rasen Rottweiler som många har fördomar för. En snabb presentation om mig och Evelina vet väll redan om detta antar jag. 

så hur ser mina dagar ut i allmänhet då? Jo jag jobbar alla dagar i veckan nu efter jul fick jag ändrat schema och jag jobbar bara halva fredagar, vilken lyx är inte det då? Helt fantastiskt. Efter jobbet brukar jag åka till stallet och fixa, sen åker jag hem till min gosegris, lagar mat och sen så småning om går och lägger sig. Det börjar förövrigt bli ganska tråkigt att hålla på på det viset eftersom att jag har gjort det snart 1 år. 


Nu kommer jag faktiskt inte på något mer att skriva, ska gå ner och äta lunch och sedan ska vi se på film var det bestämt ifrån min elev. Så det är väll bara att göra. 


-RJ

​​​

Likes

Comments