Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

VI SKA FÅ EN MINI 😭👶🏼🍼💘

| MIN GRAVIDITET

Jag kan inte ens förstå att jag sitter & skriver detta inlägg😍😭👶🏼😱🍼👶🏼 Äntligen kan jag få dela med mig av denna nyhet till er, som jag har längtat. Det har känts så konstigt/falskt och jobbigt att inte kunnat vara ärliga mot er. Men nu så och nu ska ni få vara med på hela resan hihi. Alltså vi är så himla glada och lyckliga, känns som både jag & Henki svävar på rosa moln just nu. Kan liksom inte greppa!!! Tänk att jag och Henke ska bli föräldrar till en liten bebis som växer i min mage. Nu har det börjat landa litegrann men tusan vad overkligt det känns. ÅH!! Att Henke ska bli pappi till vårt barn är det bästa som hänt. En liten knoddis som kommer bli halva Henke och Halva mig🥰🥰 WOOOOOW!!!!!

Jag tänkte att jag skulle nu direkt svara på lite frågor hihi, men antar att ni med har massor frågor nu, så det är bara att kommentera här så ska jag se till att göra ett helt inlägg med svar på alla era frågor.

Vilken vecka är du i?

- Jag är i vecka 14!!

Hur berättade du för Henke?

- Det kommer ni faktiskt få se en video på, så det håller jag lite på hihi.

Hur mår du just nu?

Alltså just nu mår jag inte så bra, det är kräkfest, ingen aptit, gravidhormoner och ett lyckorus på samma gång. Men helvete vad jag mått illa senaste veckan, fy! Hela den här veckan låg jag liggandes i soffan och kunde knappt röra mig. Jag hoppas det vänder nu. Men har även där spelat in videos för varje vecka som gått och tänkte även köra lite "gravid vecka för vecka" här på bloggis. Det känns som ett uppskattat koncept. Men trots allt detta dåliga mående så jag verkligen världens lycklgaste & tacksammaste.


När är bebis beräknad?

- Om allt går som det ska så kommer bäbis i slutet av mars.

Hur har du kunnat dölja din lilla kula på sociala medier?

- Det har varit ganska så enkelt hittills faktiskt, då inte magen har varit så stor. Sen har jag inte tagit supermycket bilder på mig själv men det är mer för jag inte känt mig inspirerad eller vetat vad jag ska lägga upp. Har ju bara tänkt på detta hela tiden och inte velat något annat än att prata med er om detta. Därför är jag så lycklig att jag äntligen kan göra det.

Åh kan inte ens beskriva lyckan & kärleken som befinner sig i min kropp. Lyckan som uppstod när vi fick reda på detta är det finaste jag varit med om. Som sagt har ni några frågor, så är det bara fråga på här💘💘💘


with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Emelie
Emelie,
Herregud är det sånt här jag missar när jag tar en paus ifrån instagram och internet?! Stort grattis till er!!! Fick på riktigt gåshud när jag läste rubriken, blev så himla glad för er skull! Jag har följt dig här på bloggen och instagram så länge jag kan minnas och du är en sån stor inspiration på så många sätt Rebecca! Du och Henke är verkligen goals, ni verkar ha ett så varmt och fint förhållande och jag är övertygad om att du kommer blir en fantastisk mamma! Ser framemot att få följa med på denna spännande resan! All lycka till er 💖 stor kram på dig!
johannakjell
johannakjell,
Grattis 😃💕nouw.com/johannakjell
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229