Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

VI HAR KÖPT HUS MED STRANDTOMT!!

| INTERIOR, LOVE


OMG!!! Vi har köpt hus, jag kan absolut inte fatta det här. Det här har gått så otroligt fort. Vi la oss egentligen på Hemnet pga av det här huset. Vi krigade på och lyckades sälja vår pärla innan huset hade visning. Efter budgivning och en väldigt jobbig & nervös vecka så är nu huset är vårt. Vi köpte alltså huset samma vecka som vi sålde lyan. Det tar ju alltid lite tid innan allt är klart. Så har inte velat säga något till er. Har varit så jobbigt att inte kunnat säga något till er. MEN NU äntligen!! Jag & Henke är så genuint lyckliga. Vi lever i en total lyckobubbla just nu. Vi går runt och ler konstant! Inte nog med att vi köpt hus, utan vi har köpt ett hus med strandtomt!! Och närmare 3000 kvm tomt. Helt galet! Vi har pratat lite då och då om hus men samtidigt haft ögonen öppna om det dyker upp något. Sen dyker denna dröm upp och nu är det vårt.


Detta är så typiskt oss, vill vi något så köttar vi och kör. Vi har jobbat dag & natt senaste tiden för att få till allt.. Men det var det värt hihi. Huset ligger då i Svärtinge Udde, utanför vår hemstad Norrköping. Det tar ca 15 min till huset från stan och till Stockholm är det endast 1,5 timme. Jag är fortfarande i chock över att detta är vårt!!!. Så jag & Henke kommer flytta hem igen. Vilket är sorgligt men ändå känns så rätt. Såklart konstigt och läskigt att lämna Stockholm efter nästan 5 år. Jag älskar ju Stockholm, älskar Sundbyberg, & älskar vår lya men jag tror jag kommer älska att bo i hus mer. Att få vakna upp med vattnet utanför varje dag. Jag & Henke har bott i olika lägenheter i snart 8 år, lika länge som vi varit tillsammans. Nu är det dags för nästa steg, vi är så galet lycklig ✨ Vi har precis köpt vår dröm! NYP MIG I ARMEN!!!!!


Nu vill jag veta vad ni tycker såklart? VAD TYCKER NI?


with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

ebbafrida
ebbafrida,
Wow så mysigt 😍✨
nouw.com/ebbafrida
rebfre
rebfre,
Ja men vsist är det så galet mysigt?😍😍nouw.com/rebfre
frökenolsson
frökenolsson,
ASSÅ VAD HAR NI KÖPT?! Ni har köpt det där!! Det är helt galet fint!! 😃 Magiskt! GRATTIS! 😃 nouw.com/frökenolsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229