Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

TIMME FÖR TIMME FRÅN HUVUDSTADEN 👋🏼

| EVERYDAY, PHOTOS

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag åkte från Norrpis vid 06:39, hur sjukt? Gick liksom upp 06.00 haha kommer inte ens ihåg när jag gjorde det senast. Jo i somras i början av min graviditet haha, vaknade ju 6 varje dag haha.

Kom fram i Stockholm vid 08:30 då åkte jag raka vägen till frisören & bästa Tanja 💘

Sen var vi igång, det blev färgning av botten, några slingor, nyansering & lite klipp av toppar och lugg.

Men woooooow!! Hur fint? Ni ska få se före och efter sen det är sådan sjuk skillnad. Känns som ett nytt hår. Älskar det verkligen. Tanja är så jävla bäst. Känns så jag och så sjukt fräscht. Äntligen så har jag fräscht hår igen.

Preggot började må illa och var tvungen att ha något snabbt, så det fick bli Joe. Smakade dock inte så gott idag. Men var tvungen att få ner något i magen :)

Hur fina & höstiga blommor? Efter lunchen strosade jag omkring på stan. Såklart man vill passa på när man är i storstan.

Jacka - HÄR / Tröja - HÄR / Byxor - HÄR

Spanade in både H&M, H&M Home, Zara, Zara Home, Weekday och några till. Men köpte ingenting?? Hur sjukt haha. Hittade liksom inget alls. Efter shoppingen drog jag hem till Klaris medans hon var på jobbet. Vilade faktiskt en stund, sov 1,5 timme tror jag. Så himla skönt!! Sen har vi bara myst hela kvällen, pratat ikapp, sett på PH, ätit middag och hängt. Åh vad jag saknat henne. Så mysig kväll verkligen. Nu måste jag sova för imorrn väntas 2 event. Mer om det imorrn hörrni. Puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
vilket mysigt set du har på dig!nouw.com/megkaup
Chanapha
Chanapha,
Sååå roligt inlägg <3nouw.com/chanapha
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229