SOON

| Okategoriserade
Snart vankas det nyår och då kan det ju vara härligt med lite nyårs-inspiration till både fest och dukning. Förra året var vi hemma i ens kompis hus och hade en riktigt uppstyrd fest som jag & Jessica hosta. Det var typ det bästa nyåret på länge, dessutom bjöds det på frieri som slutade i gråtfest, alltså glädjetårar. I år blir det lite mindre uppstyrt och inte världens grej. Jag är ofta den som styr, fixar och ordnar. Men i år orkar jag inte riktigt, då jag alltid gör allt jag tar för mig i 150% så blir det en så stor grej och tar så mycket energi. Så brorsan ska sköta det mesta i år men jag kanske lägger mig i dukningen och gör det fint med extra piff. Det älskar jag ju, älskar dock att styra fester också. Men ja ni fattar! Såhär såg det iallafall ut förra året. Temat gick i svart och guld! På plats hade vi även chokladfontän, popcorn maskin och beerpong. Riktiga party-höjare!

 Jag tycker att nyår är ganska mycket ångest och projekt, man vill så mycket och har ofta en ganska klar bild på hur det ska vara. Man vet sällan vad man ska göra och vad man vill göra. Håller ni inte med mig? Bästa är ju att bara dra iväg egentligen haha. Vad har ni för nyårsplaner? 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin Stjernberg
,
Nyårsplanerna här är middag hemma hos oss med goda vänner och deras barn! Satt just och filade på meny och dryck till! Dukningen är klar! Grå linneduk, vitt porslin med silverkant, mina silverbestick (arvegods), stjärnor i silver strödda över duken, blandat med gröna kvistar och vita tulpaner, samt grå servetter knytna med vita rosetter! Kan nog bli bra det där =)
Hanna
,
Håller med dig till fullo, alltid så mycket förväntningar och det blir väldigt sällan sådär storslaget och perfekt som man så gärna vill att nyår ska bli! Iår blir det lugnt här hemma, fin middag med sambon och kanske ett par vänner.. 😊 Gott nytt 2017 och tack för fina inspobilder från förra nyårsafton, ser hur härligt ut som helst! 😊