RANDOM

| EVERYDAY

Innan vi stack till Stockholm så plåtade jag & Henke ett samarbete med Indiska som skulle upp på min Instagram

Påväg hem till Norrpan, vår bådas hemstad <3

Äntligen fick vi se Jessicas & Petters hus, så himla fint verkligen. Tusan vad avis jag är, längtar så mycket tills vi bor i hus.

Vi åt en superfrukost på söndagen och latade oss i soffan framför OS, Petter & Henke ville så gärna se det. Jag och Jessica var väl sådär intresserade ..

Här är en del av deras vardagsrum? Hur fint? SÅ har dom skogen precis utanför fönstret. Helt magiskt!

Älskade Harry, han är världens goaste & gladaste kille, tyärr så var han väldigt hängig och sjuk i helgen :( Lilla korven. Gör ont i hjärtat att se en sån liten må så dåligt. Älskade lille skrutt!

Såhär såg jag ut i min favvisjacka och favvisbyxor, solen lyste i Norrpan och det tackade vi för. Tusan så underbart!

Såklart man hann med en och annan selfie också (;

Trots att jag hade en nästan helt bloggfri helg så tog jag en del bilder, som jag tänkte kunde vara roliga för er att se. Jag vet ju att ni uppskattar mina mer "vardagliga" bilder, ska bli mycket bättre på att fota såna typ av bilder. När jag själv läser bloggar så älskar jag att se dom bilderna, så jag förstår vad ni menar. Ska se till att få till min dag i bilder en gång i veckan och så även timme för timme, det var ju så lyckat sist ju. Annars då? Det är verkligen helt sinnesjukt kallt ute, var ute en sväng förut och det gjorde på riktigt ont i huden. Tycker så synd om Henke som faktiskt jobbar ute 12 timmar om dagen i detta. Fy stackarn! Så jag ska väl inte klaga direkt (;

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Oj, vart jobbar han om han har 12-timmars pass?
Rebecca Fredriksson
,
Han jobbar som snickar-lärling och dom jobbar in, så dom kör 07-19 😊 Helt sjukt i denna kyla, fy!