Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

IT’S A BOY 👶🏼

Hej finisar! I Söndags så hade vi en liten fest för bebis, där vi samlade ihop våra familjer och skulle ta reda på könet tillsammans. I torsdags var ju vi på vårt rutinultraljud, där även barnmorskan kunde se könet. Så vi bad henne hålla det hemligt för oss. Så när ultraljudet var färdigt så skrev hon det på en lapp och la i ett kuvert som vi sedan fick. Jag är så stolt över mig & Henke som inte öppnade kuvertet, på lördagen så åkte jag med kuvertet till Jessica, haha så nervös. Var så rädd att tappa det ju haha. Jag gav även Jessica ballongen som hon då sen fyllde med konfetti, rosa konfetti = tjej och blå konfetti = kille. Så fort familjerna var på plats, så roddade jag upp var alla skulle stå sen var det dags. Vi räknade till fem sen så pangade vi ballongen, och ut kom blå konfetti. EN POJKE!!!!!! Alltså så sjukt, jag blev så himla chockad. Jag var ju så säker på en tjej och trodde verkligen inte att det var en pojke. Men wow vad kul detta var, så himla mysig grej och sjukt kul sätt att få reda på det istället för att bara få det sagt till sig. Åh kommer aldrig glömma denna dagen. Både jag & Henke bara grät och grät haha. Tänk att vi har en liten pojke i min mage som kommer i mars. Så himla overkligt och spännande. Men jag kan säga att jag nästan fortfarande bearbetar chocken ;) haha.

Vill ni följa med på precis allt? Till Rutinultraljudet, förberedelserna innan festen & själva festen? Så spana in min senaste video på Youtube HÄR.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
¨Så myyysigt, GRATTIS!!nouw.com/johannagrahn
merelleyakoub
merelleyakoub,
Stort grattis!!! <3nouw.com/merelleyakoub
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229