HELSINGFORS VIA MOBILEN

| EVERYDAY, PHOTOS, TRAVELING
Lånade den här bilden av min vapendragare hihi!
Den här bilden är tagen från ett lunchstopp på Löylö. Så himla mysigt ställe och så god lunch. Stället är även känt för sin bastu, när man har bastat så kan man doppa sig i vattnet här. Hur underbart?
Skål för oss & skål för livet <3
SPA MOOD <3
Här är en utav luncherna som härliga Match Made in Hel hade styrt upp. Jag åt fisk nästan varje dag i Finland. Så impad av mig själv haha. Är ju inget superfan av fisk men det här var fanatiskt gott. Nu blir du stolt va mormor? (;
Älskade design & inredning, som jag är sugen på att jobba med inredning till hösten. Tusan så kul det ska bli. Ska försöka prioritera privat-kunder till deras hem. Ni vet väl att ni kan anlita mig för hjälp online? Bara att maila mig @[email protected] om det är intressant :))
Magiskt ljus, magisk stad. Längtar verkligen tills jag ska komma tillbaka till Helsingfors. Jag blev impad av både utbudet och charmen. Tänk att jag inte varit i Finland på 28 år och i år har jag varit där twice. Haha så kul!
Matchy-matchat! Alltså jag & Emma hade så roligt på flyget hem. Skrattade oss igenom hela flygturen. Man har aldrig en tråkig stund med den tjejen. Det här var vår andra resa i år och fler lär det bli. Visste ni föresten att Emma ska bli mamma? Jag blev så lycklig när jag fick reda på det. Wow vilken grej, längtar som tusan nu! Jag älskar ju barn <3
Collect moments, not things ✨

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer