Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

GRAVID VECKA FÖR VECKA - VECKA 18

| GRAVID VECKA FÖR VECKA

VECKA18

44,6 % avklarat. Har varit gravid i 125 dagar. Det är 155 dagar kvar till BF.

MITT MÅENDE:

Jag börjar iallafall må så mycket bättre nu med förkylningen och sådär. Känner mig inte riktigt lika sliten. Så det känns skönt. Däremot så har jag haft problem med migrän istället. Flera gånger under resan så har jag nästan gråtit mig till sömns för jag har sån smärta, är tvungen att ligga i ett kolsvart rum med inget ljud och en blöt & kall handduk på huvudet. Hemskt verkligen! Men igår var jag hos bästa Shari på lite nackmassage så hoppas det ska hjälpa till. Har sånna problem med min nacke. Fy! Illamåendet var så bra förra veckan, hela tiden under resan åt jag så bra, hade aptit och mådde knappt illa. Men nu när jag är hemma igen så har jag börjat må illa igen. Hoppas det bara är något kortvarigt, är ju ändå inne i vecka 18 liksom.

MIN KROPP:

Kroppen mår ganska så bra. Har haft lite ont i ena sidan, den högra sidan. Typ i mitten av magen, ingen hysterisk smärta snarare mer ilande smärta typ som tryckningar. Känns nästan som att det går ner mot njurarna. Men antar att det kan vara för bebis trycker på lite och att det händer så mycket nu. Stod även att man kunde börja få ryggsmärtor nu eftersom det händer mycket med moderkakan. Hoppas det avtar lite. Jag tyckte jag kände som en liten liten spark men det var nog inte det. OM ca 2 veckor kan man tydligen känna det. ÅH! Tycker jag annars må bra i kroppen, kissar extremt ofta. Utomlands var det som ett skämt haha, det bara rann igenom mig haha. Magen är lite större men inte så mycket, trodde jag skulle ha större mage i vecka 18, eftersom jag snart är halvvägs. Men den har helt klart fått en annan form. Tänkte visa mer av magen i veckans Gravid-uppdatering på youtube. Håll utkik!

BEBISEN:

Mini väger ca 250g och är nästan 20 cm långt. Hur sjukt är inte det? Att det redan nästan är sin halva längd? Haha jag fattar ingenting!! Bebis har nu börjat lagra mer och mer fett i kroppen. Fingrar & tår börjar se mer och mer färdiga ut. Det går även att ana små linjer som sedan kommer bli fingeravtryck. Nej men alltså så himla häftigt. Det händer så mycket nu och det är så jäkla coolt allting!! Det är även full fart inne i magen, mini gör kullerbyttor, sparkar & suger på tummen. Åh vad jag längtar tills jag kan känna dom där första sparkarna, så mysigt ju!!

VECKANS CRAVING:

Det får nog bli mjölk haha, dricker det så ofta. Dricker nästan aldrig mjölk annars, skulle liksom aldrig ta det till mat. Nu vill jag nästan ha det till varje måltid haha. Stod i appen att det är för att kroppen och bebis behöver det lite extra nu. Så sjukt coolt hur kroppen funkar alltså. .

VECKANS FRUKTJÄMFÖRELSE:

Min bebis är nu lika stor som en sötpotatis, vilket känns väldigt stort haha. I en annan app så var det granatäpple. Det känns så häftigt och coolt. För att när jag fick reda på att jag var gravid så var det en granatäppelkärna och nu är det liksom ett helt granatäpple. Snacka om att det går undan och att den lille växer ordentligt.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Såå fin 😍😍😍nouw.com/johannagrahn
majalundstrom
majalundstrom,
Alltså FINASTEnouw.com/majalundstrom
rebfre
rebfre,
Men alltså tack😍😍😭😭❤️❤️nouw.com/rebfre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229