Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

FUCKING LYCKLIG ✨

| EVERYDAY, LOVE, THOUGHTS
Alltså nu sitter jag på tåget och bara känner mig så fucking lycklig!! Liksom så tacksam över livet och det jag åstadkommit och att jag lever ur huvudtaget. Tacksam för att jag lever mitt liv och inte bara exciterar. Jag har haft så tuffa dagar denna vecka, med ångest, sömnproblem och mycket konstiga tankar. Men sen nu så bara kom ett lyckorus och sköljde över hela mig. Det liksom bubblar i mig, det är väl det som är så fantastiskt med min diagnos. Att jag ena dagen kan känna mig så ensam, svag och liten. Men en annan dag kan känna mig så löjligt glad och upprymd. För det är väl precis så livet är? Upp och ner som en berg-o-dal-bana. Vi skulle inte se dom ljusa stunderna om inte dom mörka fanns. Visst? Världen är svår och den är inte den lättaste att befinna sig i eller stå ut med. Men det finns så mycket som är bra också och det gäller att se dom små stunderna, oavsett om det är ett sms från en vän, en middag med mormor, en lyckad helg eller att man klarat av jobbdagen. Se dom små grejerna och lev här & nu. För mer än så vet vi inte.

Sen så är jag extra tacksam för min bästa vän i livet, Henke. Han och jag är bara sånt jävla team. Jag kan fortfarande titta på honom och det pirrar i mig, det känns helt sjukt och overkligt att det känns såhär bra efter att ha snart varit tillsammans i 8 år. Jag känner bara wow, vi är fan magiska ihop. Allt vi skapar och skapat. Ibland behöver man påminna sig själv om alla fina människor omkring sig. Glöm inte att omge dig med människor som gör dig lycklig och inte människor du behöver imponera på.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Mamma Sabine
Mamma Sabine,
Så fint o härligt skrivet min kära dotter. Så sant också ja livet är inte alltid så lätt o går i rosa skimmer hela tiden. Man har upp o ner gångar jag om nån vet det. Men så underbart att känna denna lycka i livet och bara njuta av varje andetag hoppas du får många såna dagar ❤️❤️Älskar dig så mycket min fina kloka o underbara dotter. Så duktig och kreativ du klarar allt i stort sätt. Och ett hjärta av guld har du vill alla bara väl och att allt ska bara vara bra. Var den du är för du är unik min älskade dotter kram o puss från din mamma ❤️❤️
Rebecca Fredriksson
Rebecca Fredriksson,
Så himla fin kommentar❤️❤️❤️ världens finaste mamma!!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229