CHA CHA BLOGGEN!

| EVERYDAY
(här ser ni lite av håret, kommer flera bilder men jag har kvar ungefär samma färg i botten men har lagt in lite ljusa slingor överallt, som sagt bättre bilder kommer do you like it?)

Nu sitter jag här i min lilla mysdress, och hade lite roligt med min webcam. HAHA för mycket fritid? eller vadå? Jag kom ju på att jag inte svarat på alla frågor från frågestunden, men har inte haft tid. Men det kommer komma jag lovar, så fort jag bara kan. Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen, ta bort sminket, borsta gaddarna och krypa ner till kojs och ladda om för en hel dag med praktik. 09.oo-15.oo. Kom gärna och hälsa på :) föresten så måste ni vara micket nöjda med mig idag, för jag har bloggat som tusan. Massa inlägg neråt. Puss&kram.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Vart har andra delen på svaren tagit vägen? 😊
Sofia
,
Hejsan.. jag har följt din blogg ett bra tag nu. och ser att du ska åka till thailand.. jag har letat som en dåre efter snygga ringar och vet att det finns massvis i thailand men har inga planer på att åka dit. detta kanske är för mycket att be om men skulle du kunna göra mig en tjänst? om jag sätter in en summa på ditt konto skulle du kunna köpa ringar till mig där nere. turkosa, plastiga, rockiga.. haha vad som helst. im diggin ure style så det du väljer blir perfa! om du kan tänka dig kan du maila mig på [email protected]! stooooooor kram från stockholm/ Sofia!
Bernardo Ridges,
I like this weblog very much so much good information.
www.google.com