Nu var det ett tag sen jag tog och skrev här. Men jag har inte känt att jag har haft orken för det. Men nu så har jag lite mer tid att kanske skriva här.

Det som har hänt här sen sist är att jag har sett en hel del på Supernatural för att jag vill se mer än vad jag brukar på det. Det var så länge sen jag sist såg på det att jag behövde se om från första säsongen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år!

Hoppas att allt är väl med er. För tio dagar sen så hade jag och Mini varit ihop i ett år. Och det ska bli många år vi är ihop, det är i alla fall min tanke på allt. Det är även så himla skönt att jag har skaffat mig en egen surfplatta med ett externt tangentbord siom jag kan använda och göra saker på. För det kanske innebär att det blir fler inlägg på bloggen och lite mer frekvent. Men jag kan inget lova, för det kommer bara att göra att jag känner mig sämst när jag inte kan hålla det jag lovar.

Hoppas att ert nyår var bra och att ni kommer att få ett bra 2017. Hoppas även att ni finns kvar på min blogg ett bra tag till.

Likes

Comments

Just nu är det natt och klockan är 22.21, och jag borde redan sova. Men jag kan inte sova då mina tankar bara snurrar runt. Jag vet inte vad jag ska göra. Sen hjälper det inte att en Mini inte håller om mig nu när jag ska sova, som han har gjort i några veckor nu. Det är första gången på länge vi inte ska sova på samma plats och det hjälper ju inte att jag inte kan sova. Jag saknar en Mini som fan.

Det är totalt chaos i mitt huvud och jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska hantera mina tankar, eller känslor. Jag är rädd för att jag igen ska börja använda mig av bladen eller något annat för att skada mig själv. Dock så vill jag inte börja skada mig själv igen då jag är över 6 månader fri, på väg mot min 7 månad nu. Och det vill jag inte ska gå åt helvete, samt så vill jag inte se en Mini besviken eller ledsen på mig. För att jag gjort det igen.

Allt känns så overkligt. Jag har varit ihop med en Mini i 7 månader och om 12 dagar så har vi två varit ihop i 8 månader. Det är mer än något annat av mina förhållanden. Så jag är rätt så rädd för att han ska lämna mig vilken dag som helst nu. Vi blev ihop 1 vecka efter vi träffat varandra för första gången. Det gör ju att det känns lite mer som att vi är ute på is än andra par. Dock så har vi vänner som säger att vi antigen är en person eller beter oss som Helan och Halvan. Vilket känns bra med, speciellt roligt är det när de säger att Mini kommer och Per automatik räknar med att jag kommer med.

Jag kanske ska försöka sova snart, men jag vet inte, vi får se. Men jag ska i alla fall inte sitta mer och skriva. Utan bara tänka på något annat än att Mini inte sover med mig i natt. Men vi ska ses på fredag när jag slutat vid 11.40. Det är ett plus att längta till i alla fall.

Likes

Comments

​Idag så var jag på BUP och pratade för att få min diagnos eller diagnoser men det var tydligen bara så att jag fick en diagnos. Jag fick diagnosen lätt ADD med koncentrations svårigheter, och det känns bra att jag i alla fall fick en diagnos så att jag kan få den hjälp jag behöver i skolan. Och om jag vill så kan jag få äta medicin för att få hjälp med koncentrations svårigheterna jag har. Vilket även det känns skönt.

Likes

Comments

Jag längtar så mycket tills imorgon, då jag får träffa Joel och Moa, mina två bästa vänner i Lund, jag får träffa Clara och Keyla
Samt vara på ett ställe där alla är lika mycket värda, oavsett läggning, kön eller religion. Det ska bli så underbart och mysigt. Både jag och Mini ska ner och min syster, vilket ska bli kul. Speciellt då både min syster och Mini är på sitt första konvent imorgon, som är för bara Harry Potter.

Likes

Comments

​Midsommar, så ska jag tillbringa det med att åka runt en massa. Först till min bonuspappa Martin och sen hem till familjen, och efter det så är det till Minis familj det bär av. Så det blir lite full rulle, medvetslös. Men det ska bli så himla kul, dessutom så ska jag sova hemma hos Mini från och med torsdagskväll till söndag, eller till och med måndag, jag vet inte hur det ser ut men jag får se senare i veckan. 

Likes

Comments

​Sola, det är något jag har gjort idag men inte som ett medvetet val. En Mini och jag skulle hänga med en Mini's bror och kompis ner till sjön så att de kunde bada. Och då satt jag och en Mini och läste, vilket gjorde att jag råkade sitta halvt i solen till en början men senare blev det även helt i solen. Och detta har nu gjort att jag har bränt mig lite på låren men inte så mycket att det gör ont så fort man har något emot. Så det är ju skönt i alla fall. 

Likes

Comments

​Jag är så stressad över skolan just nu. För det är en hel del saker som jag inte är klar med än, och så har jag ett tal jag ska säga imorgon och det känns stressigt det med. Men om bara 11 dagar så är det skolavslutning och det känns extremt bra. Det ska bli så skönt att få sommarjobba, vara med Mini och åka på konvent. Samt att bara få vara nära Mini. Det ska bli så skönt med sommarlov, till vecka 34, då jag börjar igen. 

Likes

Comments

​Förlåt för att det är så länge sen sist jag bloggade. Men jag har inte haft orka att blogga på ett tag. Det är inte meningen att det ska ta sådan tid för mig att blogga. Men jag har varit stressad, massa saker i skolan och så. Så har verkligen inte haft ork till det. Förlåt för att det blivit så sällan jag tar mig tid att skriva ett blogginlägg.

Likes

Comments

​Trött, är trött. Så trött. Vill sova. Men kan inte just nu. För jag har nyss gjort det, så är istället nyvaken. Men jag vet att jag då inte kommer kunna sova i natt. Jag vill dessutom inte mer med min ångest. 

Likes

Comments