De sidste par uger er for mit vedkomne gået en smule stærkt. Der er meget der skal ses til og ordnes, inden sammen flytningen med min kæreste sker om små 18 dage. Her udover skal jeg også passe mit arbejde, se min familie og veninder. Ja, der har været en hel del. Derfor tænkte jeg, at jeg ville give jer en lille update på hvad jeg har foretaget mig og vise små øjeblikke frem.

Jeg har i den sidste tid blandt andet været ude og shoppe ting til vores nye hjem. Her fik jeg blandt andet købt køkkengrej og lidt til badeværelset. Alt sammen noget, jeg har planer om at vise i et indlæg for sig. Her udover har jeg været på kærestedate, i biffen med veninderne, trænet, søgt videregående uddannelse og holdt fødselsdagsmiddag, i anledningen af jeg jo fyldte 20 år i midt januar. Jeg har arbejdet en del og derfor har der været en smule stille på bloggen. Også noget jeg har planer om at lave om på. Selvom jeg har haft travlt, har jeg virkelig nydt de små øjeblikke og følt mig en del mere til stede.

Den kommende uge ser ud til at blive stille og rolig, efterfulgt af en weekend med planer. Alt sammen noget jeg glæder mig til. Jeg håber i får en skøn søndag, og at den nye uge bliver god! <3

Fastelavnsboller fra Lagkagehuset en lørdag efter shopping.

Lørdagsdate med min Mads <3 Første middag efterfulgt af biografen. Absolut ikke dårligt.

Jeg har fået afprøvet mit nye fitness centerets 'Run Club', hvor der er neonlys og fantastiske løbebånd. Jeg er vild med det!

På møbel jagt og kigning med min kæreste. Ret hyggelig måde at tilbringe en søndag på <3

Girls night out og forpræmiere på Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed blev selvfølgelig set i selvskab med disse dejlige damer.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Wupti, imorgne er janaur forbi og det er tid til at sige goddag til en ny måned. For mit vedkomne var januar en ret begivenhedsrig måned. Og det har klart gjort den lange måned en hel del nemmere at komme igennem.

Februar, ja så er det den 1. februar imorgen. Uha, februar du er altså grå og lidt i den kedelige ende. Men du er tilgengæld fuld af fastelavnsfjol - og boller, Valentines-hygge og kliché. Februar, du er kort, og så kan jeg egentlig godt tilgive dig for at være lidt grå.

For at være helt ærlig, så er februar faktisk en måned som jeg på den ene side gerne bare vil have overstået, men på den anden side egentlig også godt må gå lidt langsomt. Det skyldes nok at det er den sidste vintermåned, og gerne vil have noget forår (Hvis altså vejret tillader det). Omvend, er det også min sidste måned hvor jeg bor hjemme hos mine forældre. Men nok om det!

Jeg har som altid samlet mine ønsker for den kommende måned og i må endelig gerne komme med jeres tilføjelser. Jeg er sikker på at det bliver en mægtig fin måned <3

Her er mine 10 ønsker, for hvad jeg gerne vil lave i den kommende måned:

1) Købe fine ting til lejligheden. Jeg har blandt andet fundet nogle puder til sofaen, sæbedispencer til badeværelset og en elkedel til køkkenet, jeg går og drømmer lidt om.

2) Spise en fastelavnsbolle, i stil med dem på billedet. Mmmh.. De er fra en bager i mit område og de er bare gode! Og så er det jo kun 1 gang om året man kan få dem ;) Det må udnyttes!

3) Holde en rigitg tøseaften med mine søde veninder, i anledningen af at jeg fyldte 20 år i januar! Det skal være sådan en aften med god mad, snak og massere af grin.

4) Fejre Valentinesday med min kæreste, på bedste manér. Måske med filmhygge og chokolade. I know, I know - Det er totalt cheesy, men jeg synes altså det er hyggeligt.

5) Til 'Girls night out' i Palads biograf med mine 2 bedste veninder, og se 'Fifty Shades - Fri'. Uhh, det her glæder jeg mig meget til! Jeg glæder mig til en omgang rigtig tøsehygge!

6) Ud at spise på Club Riva i Rungsted Havn, med mine forældre inden jeg flytter hjemmefra. Det har været et sted vi er kommet en del sammen, og klart noget jeg kommer til at savne en smule.

7) Fejre min venindes fødselsdag og samtidig holde 'afskedsmiddag' for hende, da hun rejser til Asien i et stykke tid.

8) Til brunch hygge på bedste amerikanske manér hos vores søde naboer, der netop kommer fra USA. Åhh, jeg glæder mig allerede til lækker mad!

9) Komme ind i en god rytme med træning og spise sundt. Jeg har her på det sidste været kørt ud på et lille sidespor, og manglende motivation! Heldigivs er motivationen tilbage, og nu skal jeg altså tilbage på sporet igen. Jeg har blandt andet også sat mig nogle nye mål, og mere om den i et senere indlæg.

10) Søge videregående uddannelse. Åh, det er altså så spændene men skræmmende på samme tid. Jeg vil bare så gerne vælge rigtigt fra start af, men sådan tror jeg alle der søger har det.


Jeg at jeres januar måned har været skøn og at jeres februar bliver lige så god! <3

Likes

Comments

Er du ligesom jeg, til serier der kan få dig til at grine? Og er du samtidig vild med skuespilleren Sarah Jessica Parker? Er dit svar ja, så har jeg den helt rigtige serie til dig! Den hedder Divorce og kan findes på HBO Nordic.

For et par dage siden, faldt jeg over denne serie da jeg så traileren til den i en reklame, idet jeg lige akkurat stod og manglede en ny serie at gå i krig med. Jeg er klart mere til, at se serier på en hverdagsaften end film. Jeg tænkte derfor, at give Divorce en chance. Jeg blev fuldstændig opslugt og revet med fra første afsnit. Det er ikke en serie hvor man skal have hver eneste detalje med for at forstå den. Den er nok lidt mere i den overfladiske genre, end så mange andre - Men den er derimod rigtig sjov og jeg har grint meget undervejs. For mig behoves en serie nemlig ikke altid at være dybdegående, det er nemlig ligeså vigtigt at jeg føler mig underholdt og kan smile af den undervejs.

Divorce handler om Frances, som efter et langt ægteskab og to børn, pludselig begynder at genoverveje sit liv, og sit anspændte forhold til hendes partner Robert. Til deres vens 50 års fødselsdag, fortæller Frances til Robert at hun gerne vil skilles. Men det opdager Frances snart bliver meget vanskeligere end hun troede. Man følger i de 10 afsnit første sæson består af, Frances og Robert, mens de prøver at håndtere konsekvenserne af deres brud. Man følger dem igennem alt ligefra akavede offentlige møder til private besøg hos terapeuten. Og man kan sagtens få lidt medfølelse med dem, fordi nogle af deres situationer er en del akavede!

Jeg vil anbefale at lave en varm kop te, finde nogle snacks og smide benene op. Læn dig tilbage og sæt denne serie på. Jeg er sikker på at du ikke vil fortryde det! Jeg glæder mig allerede til at se hvad sæson 2 byder på af udfordringer for de Frances og Robert!

Likes

Comments

Hej skønne læsere,

Idag er der cirka 31 dage til min kæreste Mads og jeg får nøglerne til vores lejlighed. Oh yes, nedtællingen er i fuld gang! Og jeg glæder mig utrolig meget til at indrette vores nye hjem. Selvom jeg slet ikke kan vente, kommer jeg nu også lidt til at savne mit hjem hos mine forældre. Jeg har nemlig for noget tid siden, fået indrettet en rigtig fint og hyggeligt værelse her. Det tænkte jeg, at jeg lige ville vise frem idag. Jeg er ihvertfald selv meget glad for det. Derfor har jeg forevigtet det, ved at tage nogle billeder, og hermed lave en lille 'room tour' til jer her på bloggen. Det eneste som ikke er med på billederne, er faktisk mit hvide fjernsyn fra Samsung, som jeg er rigtig glad for. Det står dog en smule besværligt i forhold til at tage et billede af det. Og så tænkte jeg, at det nok ikke var så interessant at se. Jeg beklager hvis nogle af billederne er en smule mørke - Lyset i dag har ikke været helt i top, fordi vejret er så gråt og kedeligt, men jeg ville bare så gerne vise jer mit værelse.

Jeg har holdt mit værelse i neutrale farver som hvid, grå og sort. Jeg har enkelte elementer som er en anden farve f.eks. et par stearinlys, en plante, nogle poser og mit tøj selvfølgelig. Jeg synes personligt, at det spiller rigtig fint, på den måde. Jeg er mest til klassiske ting, som har et tidsløst design når det kommer til indretning - Så man ikke bliver træt af det eller at det går af mode. Det er nok nogenlunde samme stil jeg vil indrette vores lejlighed i.

Mit ene favorit område på mit værelse er klart mit smukke sminkebord, som er et arvestykke fra min mormor. Jeg har selv med lidt hjælp, skiftet stoffet på det således at det er blevet hvidt. For mig er mit sminkebord helt unikt, både fordi det er et arvestykke men også rigtig brugbart. Mit andet favorit område må være mit tøjstativ, som jeg med hjælp fra min far, helt selv har lavet. Begge ting er noget der følger med videre til lejligheden, så dem får i nok et gensyn med ;)

Jeg håber det kan bruges til lidt inspiration og at i ellers har fået en skøn start på en ny ugen <3

Likes

Comments

Jeg er for tiden blevet særligt glad for at lytte til podcast. Jeg lytter til dem når jeg har fri og absolut ingen planer har eller når jeg gør rent eller gør mig klar til at skulle ud af døren.

Jeg har fået et par favoritter, som jeg gerne hører ugentligt. Jeg glæder mig altid til en ny episode og sluger den, så snart de er blevet udgivet.

Podcasts er for mig, et ret genialt medie, hvis du spørger mig. Det er nemlig et radioprogram on demand - Fordi man kan nemlig høre det når man vil og hvor man vil. Man kan helt selv styre hvilke podcasts man vil høre. Hvilket er smart! Så slipper man både for reklamer, musik eller værter man ikke lige orker at lytte til. Man kan vælge til og fra, finde noget nyt og så er det helt gratis! Juhu! I podcastsene bliver der typisk taget et særligt tema op og vende. Det er særligt noget jeg er vild med. Jeg har tit lært en del af at lytte til podcasts, og det er jo egentlig en ret hyggelig måde at få ny viden på.

Nu til mine favoritter!

FIT LIVING PODCAST

Fit Living er et magasin jeg troligt køber hver gang det nye nummer rammer bladhylderne. Da jeg opdagede at de havde en podcast blev jeg utrolig glad! Det var faktisk også den første podcast jeg begyndte at lytte til, og den har hold ved lige siden. Det er nemlig her jeg blandt andet indsamler en masse viden om sundhed. Jeg får svar på nogle ting, jeg går og spekulerer over indenfor sund kost og aktiv livsstil. I Fit Livings podcast tager de emner op såsom detox, økologi, morgenrutiner, cheat-days, kvindekroppen og hvordan man slutter fred med den. Det jeg særligt holder af ved dennne podcast er at det er 3-4 eksperter indenfor sundhedsfeltet som diskuterer og besvare spørgsmål indenfor diverse emner. Så har man en interesse indenfor sundhed og velvære, vil jeg klart give denne podcast et lyt!

FRIES BEFORE GUYS

Fries Before Guys er nok min ultimative yndlings podcast! Den bedste podcast jeg er stødt på indtil nu. Hver gang jeg lytter til et afsnit, føler jeg, at jeg lytter til mine veninder. Nanna og Josefine, som står bag podcasten har været veninder i 10 år, og de er altså gode sammen. Podcasten er rigtig tøsesnak og i hver episode tager de et nyt emne op som måske kan være svære at snakke om, men som egentlig er rigtig vigtigt. Pigerne fortæller, deler og videregiver deres erfaringer, oplevelser og meninger. De taler ret nuanceret, rørende og hylende morsomt. Den måde de bringer sig selv i spil, gør det muligt at relaterer til emnet og tage stilling til det. De er enormt inspirerende. Hver gang jeg lyttert til dem, griner jeg og bliver utrolig glad. De er skønne, og alle piger burde lytte til dem. De udgiver et nyt afsnit hver fredag.

MARTINY PODCAST

Emma Martiny er den skønne person bag denne podcast og måske kender du hende i forvejen. Hun er nemlig selv blogger og kogebogsforfatter. Hun er talentfuld på alle områder. Podcasten er en jeg lytter til om aften, hvis jeg vil slappe af. Hendes stemme er nemlig enormt rolig og det er jeg vild med. Podcasten omhandler historier fra livet, gode idéer, hverdagens små glæder og store drømme. Emma Martiny laver både episoder hvor hun inviterer nogle med i studiet til en snak eller de såkaldte 'soloshow', hvor det kun er hende der taler. Hun deler og fortæller om lige det hun har på hjertet, både ting hun har oplevet og lært men også situationer hun står midt i lige nu. Emma er enormt reflekterende, åben og intelligent at lytte til.

BRUNCH MED CARLA MICKELBORG

Denne podcast er den nyeste jeg for alvor er begyndt at lytte til. Skønne Carla Mickelborg er en engageret ung kvinde, som har sin egen Youtube kanal og der udover er hun kendt for sin rolle i Far til Fire. Carla Mickelborg er enormt positiv og helt downtoearth. Hun er sjov at lytte til og man kan hurtigt få et god grin af at lytte til podcastsene. Jeg er vild med denne podcast fordi i den inviterer hun forskellige mennesker på brunch. I baggrunden kan man høre cafédynamikken, imens der bliver diskuteret forskellige emner. Det føles faktisk at være med til brunch, hvilket faktisk er lidt hyggeligt. Det er nogle rigtig gode snakke, som jeg har fået stor gavn af at lytte til. Der bliver blandt andet diskuteret emner som kropsidealer, glæde, balance og kærestesorg. Episoderne er sjove og enormt ærlige.


Likes

Comments

Weekend! Åhh hvor er det skønt at have weekendfri og bare nyde det. Weekend er især noget jeg er begyndt at nyde og værdsætte lidt ekstra her i mit sabbatår, fordi jeg jo arbejder i hverdagene. Jeg tænkte derfor, at jeg lige ville give en hurtig update på hvad min lørdag bliver brugt på og hvad søndagens planer er.

Jeg startede min lørdag morgen langsomt ud med morgenmad, efterfulgt af en løbetur i solskinsvejr. Absolut ikke dårligt, selvom det var en af de kolde fornøjelser. I eftermiddag omkring kl. 13.30 tog mine forældre og jeg ind til Købehavn. Vi skulle nemlig en tur i Tivoli, for at se musicalen Chess. Vi har nemlig en fast tradition, med at tage ind og se en forestilling hvert år. Jeg elsker normalt musicals, men lige denne synes jeg var en smule kedelig. Efter forestillingen tog vi på Cocks n' Cows for at spise aftensmad. Her fik jeg en rigtig lækker burger i vaske ægte American Style med pommes fritter og milkshake til. Mmmhh.. Nogle gange er det også vigtigt at spise lige præcis hvad man har lyst til og give lidt slip. Lørdagen er dog ikke slut endnu og lidt senere skal jeg ses med nogle venner. Det glæder jeg mig til!

Min søndag står på morgentræning, efterfulgt af en tur i ILVA med min kæreste. Vi er nemlig begyndt at kigge på møbler og ting til lejligheden. Ihh, jeg glæder mig til vi overtager den og indretningen for alvor starter.

Jeg håber i har en skøn lørdag og nyder jeres weekend! <3

Likes

Comments

Det er ingen hemmelighed at jeg virkelig elsker mad! Og især den sunde af slagsen. Jeg elsker at prøve nye opskrifter og udvikle lidt videre på dem selv, så jeg synes de bliver helt som de skal. I dag tænkte jeg, at jeg ville introducerer jer for en af mine favoritter. Det er nemlig fiskedeller, som jeg servere med rodfrugter og chilimayo til. Det er ihvertfald en opskrift som er blevet et hit herhjemme! Både mine forældre og kæreste er vilde med den - Og siger aldrig nej tak, når jeg foreslår at denne ret skal være på aftens menu ;) Og det forstår jeg egentlig også godt! Jeg er nemlig også selv pænt begejstret for den! Den smager nemlig rigtig godt og mætter dejligt. Ud over, at smagen er på sin plads er den både hurtig, nem og billig at lave! Det er faktisk en fantastisk ret at kende til, hvis man nu er flyttet hjemmefra eller skal til det. Hvilket er noget jeg selv er begyndt at tænke en del over, især fordi jeg ved at jeg bliver kokken i lejligheden. Der er cirka til 3-4 personer og måltidet koster omkring 20-30 kr pr. person. Dvs. retten er altså budget venlig og passer fint ind i en hverdags madplan.


Fiskedeller med ovnbagte rodfrugter og chilimayo

Hovedret til 3-4 personer

DET SKAL DU BRUGE

Fiskefars. Jeg bruger en fra Rema 1000

1 kg økologiske blandende rodfrugter, her i blandt rødbeder, kartofler, pastinak og gulerødder.

2 spsk olivenolie

Salt

Chilimayo, her plejer jeg at bruge den fra Asia da jeg endnu ikke har prøvet kræfter med at lave den selv.

SÅDAN GØR DU

Start med at tænd ovnen på 175°. Skræl herefter rodfrugterne og skær dem i stave. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Hæld olivenolie ud over dem. Vend dem i olivenolie og drys salt på. Bag rodfrugterne i ovnen indtil de er møre og sprøde. Et lille trick, er at give dem en smule på ovnens grilfunktion, således at rodfrugterne får lidt kulør.

Form fiskefarsen til 'runde' deller. Er farsen tør kan du rører den op med en smule mælk, til den bliver blød og nemme at forme. Herefter steges de i smør på stegepanden. De skal steges på begge sider til de har fået en brunlig overflade.

Anret på tallerken og volia! Retten er klar til spisning.

Rigtig god weekend!

Likes

Comments

Instagram@rebekkakreutzmann