Header

Åh herregud, dundermarknaden.. Nu kan man lugnt säga att dieten fått sig en smäll rakt över truten! Tre dagars festande, över en vecka utan träning, fusk med kost och en rejäl förkylning senare. Let's do this people!

Har äntligen blivit bättre efter att ha varit sjuk från dunder-helgen, ska bli så jäkla skönt att komma igång igen!

Nu ska jag berätta något roligt mina vänner! Anledningen till att jag varit så dålig på att uppdatera är för att jag har haft så mycket att tänka på. Jag har denna vecka börjat på mitt nya jobb ju! 😁 Jag har fått jobb som butiksansvarig på Snö of swedens outlet här i Östersund! 😃 Så himla roligt och nu efter den första veckan så kan jag berätta att jag trivs som fisken i vattnet! Är så himla glad! 😊 Så nu när jag kommit igång på det nya jobbet så kommer det bli lättare för mig att fokusera mer på bloggen, har ju varit så nervös och inte velat berätta förän det var helt säkert att jag fick jobbet. Men nu vet ni!😄

Ne, vad säger ni? Lite bilder kanske?

-DUNDERMARKNAN-

-Bilder från veckan-

​Ne, nu blir det träning, ben/rumpa. Och sen ska jag bara njuta av min lediga dag! Kolla på en film ikväll kanske! Haha, filmfantasten. 😉

Ha en trevlig söndag allesammans! / Beckis 💙

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu kommer äntligen svaren på några av frågorna jag fått! Några dagar sent men, den som väntar på något gott.. 😏

Let's go!

Fråga: "Vilka är dina bästa träningstips?"

Svar: Det måste nog vara att inte jämföra sig med andra för mycket. Visst, det är bra med motivation och någon slags mål-bild, MEN, du är du och alla är byggda på olika sätt. Allas förutsättningar ser olika ut så därför borde du utgå ifrån dig själv och dina egna.

Fråga: "Vad är det tråkigaste att träna?"

Svar: Haha, helt ärligt? Ingenting är tråkigt! Jag älskar att styrketräna, hade jag tyckt att det varit tråkigt hade jag inte gjort det. Då hade jag hittat någon annan tränings-form som jag tyckt om!

Fråga: "Har du några övningar som ger bättre hållning?"

Svar: För en bra hållning så är det viktigt att du tränar hela kroppen. Kör du till exempel för mycket mage så får du dålig hållning, du måste också träna ryggen för att få en bra balans. Baksida axlar är något jag gillar att fokusera på!

Fråga: "Vad är dina bästa rumpövningar?"

Svar: Squats, sumosquats, raka marklyft och utfall.

Fråga: "Vad är du nöjdast över dig själv? Kroppsdel och egenskap?"

Svar: Haha, varför är detta alltid en sån svår fråga? Kroppsdel skulle jag nog säga rumpan. Egenskap.. Att jag i princip alltid är glad och trevlig, det gör allt så mycket lättare!

Fråga: "Hur ofta kör du mage? Bästa magövningar?"

Svar: Magen är en muskel, precis som dina armar eller dina ben. Detta betyder att du inte kan köra mage varje dag, för du kör ju inte ben varje dag! När du tränar en muskel bryter du ner den, när du vilar växer den. Simple as that. Kort och gott så kör jag mage högst 2ggr i veckan, med minst 48 timmars mellanrum.

Svar på de andra frågorna kommer någon annan dag!😘


Ha en fortsatt trevlig kväll! / Beckis 💜

Likes

Comments

Kom precis ut ur duschen efter att ha sprungit i 45 min. Ja, det är ganska tydligt att jag är inne i en natt-uggle-fas-grej #älskarbindestreck.

Har lovat svar på frågor men då det faktiskt blev en del att svara på så har jag inte riktigt haft tid.. Trodde ju att det inte skulle bli en enda, så det var ju en positiv överraskning! 😂

Men imorrn ska jag ta mig i kragen och svara på frågorna!

Igår blev det också ett sent pass på gymmet, körde bröst och sedan 30 mins på bandet. Måste köra hårt nu innan dundermarknaden då både träningen och dieten kommer få sig en rejäl smäll.

Men nu ska jag ta och sova så att jag tar mig upp imorgon! Ska köra rygg och mage innan jobbet hade jag planerat! ;)

Ta till vara på de fina stunderna i livet. / Beckis 💚

Likes

Comments

Idag vaknade jag klockan sju och var helt klarvaken, skulle egentligen kliva upp klockan åtta men eftersom jag var så pigg så bestämde jag mig för att gå ut och köra intervaller i trapp. Var helt slutkörd efteråt kan man minst sagt säga.

( och ja, jag har en as cool snoop dogg frippa på bilden )

Efter jobbet var det gym-time och jag körde axlar och mage samt cyklade.

Till sist så måste jag bara säga att Lindahs kokos-kvarg är så jäääkla gott! Har du inte testat den, DO IT!!


Ha en mysig kväll allihopa! / Beckis 💓

Likes

Comments

Ja... Ja, jag lever.. Haha!

Men helt ärligt har jag jobbat och haft alldeles för mycket att tänka på.. Så I'm sorry, men nu är jag tillbaks!

För att få igång mig lite extra nu här på bloggen så tänkte jag faktiskt ha en liten frågestund, om någon har några frågor vill säga, haha! Detta kan bli roligt eller bara stelt om ingen frågar något. Men men, det får bära eller brista! Så go crazy! Svarar på frågorna (om det blir några,hahahah) i ett inlägg på söndag kväll tänkte jag!

Nästa vecka ska jag dessutom berätta en JÄÄÄÄTTE rolig sak! Men det tar vi då! ;)

Här kommer en massa bilder också, enjoy!Och för er som undrar: Nej, jag kunde inte gå långt i dom skorna. Aj..

Kom igen, ställ lite frågor nu, det blir kul!

Ha en jätte mysig helg nu allihopa! Kommer med någon uppdatering imorrn också. Ska jobba till klockan 15:00 sedan blir det träning för hela slanten!

Var snäll med varandra nu! / Beckis 💘

Likes

Comments

IF YOU CAN'T SAY ANYTHING NICE

DON'T SAY NOTHING AT ALL.