Eftersom jag är på jobbet och det inte direkt finns något kul att ta bild på här delar jag med mig av lite bilder från Barcelona. Satan va kul vi hade den resan egentligen. Ångrar inte en enda sekund att jag åkte dit istället för Prag.

Idag är det näst sista jobbdagen för mig denna veckan. Haha det är det ju typ redan första dagen eftersom jag bara jobbar tre dagar i veckan. Ska absolut inte klaga hur skönt är det inte att vara ledig 4 dagar i veckan?! Imon skalliga i alla fall hem och försöka att inte stressa, sen förmodligen ut. Eller till ön. Beror lite på när jag kommer ifrån jobbet.

Likes

Comments


Sitter på lunchen och smuttar på en Cola. Har precis ätit min jättegoda matlåda jag rörde ihop igår innan jag åkte upp till Strömstad. Har sovit jättedåligt det senaste så är hur trött som helst.. Men det är sol i alla fall, det får vi vara glada för!


Likes

Comments


Matildas 90tals fest va skitrolig! Stressade dock som en galning efter jobbet så hann inte ta några bilder på mig själv och sen hade jag så roligt att jag glömde helt bort att ta bilder. Vi förkrökade hemma hos mig (Jag, Stefenie och Filippa) innan vi hoppade in i en uber med en chaufför som blev lite trött på oss. Igår va jag jättetrött så tog det lugnt och sov ut. Sen åkte jag hem till Rörö och åt middag med mamma. Sen kollade vi på Notting Hill innan vi somnade. 

Btw försöker jag bli vegetarian. Köttindustrin är så himla dålig för miljön så jag skall iallafall föröka så gott jag kan. Nu skall jag dricka upp min islatte och äta lunch innan jag åker in till stan för vaccination. Vi hörs eller nått. 

Likes

Comments


Haha jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på men pluggar nu både Maskinbefäl och Sjöbefäl klass 8. Lite kul är faktiskt att ha något vettigt att göra de dagar jag inte jobbar. Annars då? Idag har jag bestämt mig för att jag är helt ledig och inte ska göra massa saker jag "måste". Imorgon skall jag och Johanna hälsa på farmor och sen åker jag tillbaka till jobbet. På lördag skall jag följa med Stefenie på en temafest så måste fixa något att ha på mig också.

Likes

Comments


Körde racerbil till Gbg från jobbet för att hinna till en middag med mitt gymnasiecrew. Vi har inte setts allihop på jag vet inte hur länge. Vi åt iaf en supergod middag, drack massvis med sura drinkar, observerade våra bordsgrannars beteende och snackar goja. Sen åkte vi till en bekant från gymnasietiden innan vi släpade oss in i taxin hem till Lina. 

Haha märker ni att jag pratar om gymnasiet som att de va typ 10 år sen jag gick där? Känns faktiskt lite så. Igår åt jag lunch med min underbara mormor och sov där en stund innan jag rullade vidare till Rörö. Åt årets första hummer för min del, kollade på en dokumentär och blev förbannad på mänskligheten. Sen somnade jag och sov som en prinsessa lite för länge. Nu är jag iallafall uppe ur sängen och skall plocka i ordning på mitt rum innan jag åker på en kurs med sjöräddningen. 


Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw