Blir så trött på min skitdator… Alltså jag älskar den men den fungerar inte som den ska längre, haft den och använt den ca varje dag sen jag gick i 7an vilket är snart 6år. Sjukt att den fortfarande "fungerar". Så imorgon skall jag och pappa försöka fixa en ny. På tiden! Blir även trött på att min beställning bara krånglar...

Annars så har jag börjat lite på mitt GA, känns skönt att det bara är det och lite skalämnen kvar. Snart är det över. Har en känsla att våren/sommaren kommer bli helt fantastisk. Whiohoo. Imorgon skall jag ta kontakt med lite lärare och kolla vad jag missat när jag varit borta så jag inte hamnar efter nu det sista. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Först och främs grattis till Alicia Vikander. Heja Sverige! Visste ni att hon är det första svensken som fått en oscar sedan Ingrid Bergman fick sin senaste 1975. Och hur vacker var inte Alicia, tycker att hon ser så himla naturlig och vacker ut.

Här kommer några andra galafavoriter

Likes

Comments

Sista februari, äntligen slut på vintern? Vill verkligen ha lite värme nu, behöver det!

Ny månad nya tag, så låter det från min sida varje gång. Men denna gången skall jag faktiskt göra mitt yttersta för att rycka upp mig lite. Startar igång månaden med en klipptid på fredag (som jag väntat på så länge) samt ett tandläkar beskök :) Har även beställt lite sminkborstar m.m. som jag hoppas kommer i veckan.. Internet shopping är inget som brukar fungera för mig och denna gången råkade jag alltså beställa dubbel uppsättning av allt. YES: Har mailat dom så får se om det löser sig.

Vad ska jag annars göra i mars? Börja jobba ordentligt, bestämma vilka tider jag skall jobba i sommar, boka några resor och planera studenten. Samt: hitta balklänning, skor och bestämma frisyr tillsammans med min frisör. Gud har ju mer saker att göra än vad jag visste. Är även super duper trött. Fy. kämpakämpa.

Likes

Comments

​Måndag och jag skall tillbaka tillbaka till skolan, Blandade känslor. På grund av jetlag har jag svårt att sova och svårt att gå upp på morgonen. Detta är listan som gör det lite lättare när jag sitter i bilen på väg till stan. Har så himla blandad musiksmak men på morgonen vill jag lyssna på lugn musik eller radion. 

Hoppas på en bra dag idag. Skall försöka ta vara på den och få gjort lite saker. Hoppas ni har en jättebra dag också. 

Likes

Comments

Okej om jag ska sammanfatta resan med två ord: skidor och tinder. Haha asså kan tinder vara roligaste appen? Finns så mycket märkliga typer verkligen. Vi har varit först i backan varje dag vilket beror på tidsskillnaden som gjort att vi vaknat vid 6-7 varje morgon och somna runt 8-9 varje kväll.

Kollar igenom bilderna och blir så glad, allt gick så bra, allt blev så bra. Okej snön va inte lika mycket champange powder som den brukar och personalen på en viss pizzeria går att diskutera men ändå.

Vi hade bästa hotellrummet största delen av resan, två rum med kök och allt. Vi spenderade timmar på spat efter skidåkningen med bad i olika pooler, ångbatsu och vi somnade tidigt.

Kan faktiskt säga att jag har utvecklats i min skidåkning detta året. Längesen jag kände så. Känns jättebra.

Vi har lärt oss starndard replikerna som service personalen använder utantill. T.ex. "How's it goin" "have a good one" etcSvar som allt funkar "im good" "thank you" "you 2" eller så drar man bara smilet. Om man däremot bara skiter i att svara kan svaret bli "speachless"

Maten i the mountains är väldigt överprisat?? T.ex. kan en korv med bröd kosta 250 :- och en frukost kostar 300:- däremot kan man få sushi och en vatten i backen för ca 150:-

Man bör vara socialtkompitent för att vara i USA, iallfall inte socialt handikappad. Då kan det uppstå många stela situationer, vilket bara blir jobbigt. Alla där är väldigt sociala och vill gärna prata med främlingar.

Likes

Comments

Vet ni? Nu ska jag försöka, försöka helhjärtat att ta tag i bloggen! Jag vill alltså jag vill verkligen vara en sån som skriver ner och dokumenterar allt jag gör för att komma ihåg, men det är svårt.

I skrivande stund sitter jag på en flygplats i Denver, har suttit här i 6 timmar än så länge, jag och lina. Tur att man hade med henne iallafall. Fy för försenade flygplan och fy för mc Donalds, så äckligt egentligen. Innan detta, 3 timmar i löjligaste bilen från hotell till flygplats. Varit nära sammanbrott ett flertal gånger idag.

Resan har dock varit så bra. Fantastiskt väder och skidor som jag älskar så mycket. Jag och lina har krigat oss ner för dubbelsvarta puckelpister, vi skulle utmana oss själva. Och vet ni? Sista dagen tog vi oss ner utan problem. Mer om resan senare.

Saker jag lärt mig: i USA sitter man inte och solar i backen, folk tycker det är konstigt. Det är även as coolt att vara svensk för Schweiz är ett land man gärna vill besöka?? Juste ingen har någon aning om Vad Sverige är, bara att det finns många blonda snygga tjejer.

Nu väntar skolan igen. euW, lite så känner jag. Vill faktiskt bara få det överstökat men kan verkligen få sån ångest.. Att jag bara känner NEJ JAG KAN INTE GÅ TILL SKOLAN. Så känner jag dock inte nu vill träffa alla.

På onsdag är det 100 dagars fest, kul! Så kände jag föst TAGGA? Egentligen är jag inte jätte mycket för det där. Att stå med ett sliskig drink och dansa till lite halvbra musik bland människor man kanske inte gillar as mycket egentligen. Prata med folk från skolan som jag inte ens hälsar på i korridorerna, skitskumt? Skall bli kul att vara samlat hela gänget iallafall, och dricka, dansa och spåra. Sådär som vi alltid gör. Blir lite för jobbiga så alla blir trötta på oss. Åhh BÄSTA vi!!

Likes

Comments

2016, nytt år ny jag? Eller kanske nytt år rätt jag?
Jag har bara ett löfte till mig själv 2016 och det är att bara vara mig själv och vara så äkta som möjligt. Alltid säga vad jag tycker och stå upp för mig själv. Komma ifrån gymnasiehetsen om pengar och utseende osv och bara vara mig. Jag är så trött på att se alla som försöker så mycket att vara någon de egentligen inte vill. Har verkligen lärt mig nu att det är insidan som räknas.

Likes

Comments

Varit extremt stressad det senaste med prov och inlämningar hit och dit. Helgen bestod av plugg, en jättetrevlig brunch hos Anna, möte med gkss på svenska mässan och en middag hos Olle. Nu i veckan har det också varit mycket plugg + att jag ha stått för Öckerö hamnarna som utställare på båtmässan, faktiskt väldigt kul! Igår finslipade jag mitt cv och jag har redan fixat två sommar/helgjobb. Ska bli kul att börja jobba och tjäna lite egna pengar, tycker det är så himla roligt när man får lön. Sen har jag börjat få lite resfeber in för beaver creek, ihhh va kul det ska bli! Hoppas allt är bra med er!

vackra Bilder från mitt vinterland

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw