Har spenderat natten på varbergs asian spa med mamma, hur mysigt? Ver verkligen precis vad jag behövde!
Sen har jag även hunnit med höstfesten, en tripp till Ullared och några nätter i kullavik. Detta lovet behövde jag. Har dock inte ägnat någon tid alls till plugg och körkort. Ajjabajja! Men har bestämt mig att vila upp mig istället och ta det efter lovet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej! Har haft risk1an hela morgonen, lite långtråkigt men ändå lite intressant! Nu sitter jag på condeco med lina lina och Sofia och pratar lite. Sen skall jag nog vara med Maja och kanske Filippa. Hoppas ni får en bra start på lovet. Puss

Likes

Comments

På nästan alla restauranger och barer i Milano hade de något som de, om jag minns rätt, kallar för Apertivo. Det innebär att man köper en drink för 7-10 euro och på köpet får man äta hur mycket man vill ifrån en buffe med italienska smårätter. Hur gott som helst och jag tycker det var ett kul koncept. Bästa gatan för Apertivo är Corso Sempione. Verkligen ett tips om man åker dit, vet inte om det bara finns i Milano eller även i övriga delar av Italien.

Har inte så jätte bra koll på klubbar i Milano eftersom vi bara var på två olika och de låg precis bredvid varandra, men de vi besökte levde upp till alla förväntningar. Första kvällen var vi på Just Cavalli Club. Riktigt häftig lokal som låg i kanten av parco Sempione. Cavalli club är inte riktigt en nattklubb utan är lite mer lounge och stämningen påminner kanske lite om the pelican. Människorna där var lite äldre än oss, men alla var väldigt trevliga. Vi tog en drink, pratade med olika människor, dansade lite. Hade en trevlig och kul kväll. Två andra kvällar var vi på stället bredvid, Old fashion. Där var folket betydligt yngre och det var mer av ett dansställe. Det fans två olika dansgolv där de spelade olika låtar och musiken där var verkligen bra. Hade velat vara där på sommaren för då har de öppet ute också och det såg väldigt häftigt ut. Min favorit är helt klart Old fashion, vi var där både fredag och söndag. Jag tycker faktiskt söndagen var roligare för det var lite mindre och härligare folk. Cavalli club besökte vi en torsdag så det är förmodligen med "drag" på helgen. 

Likes

Comments

Godkväll på er och hoppas ni har haft en bra helg. Själv så startade jag helgen med en myskväll tillsammans med Lina. På lördagen tog jag och mamma en liten roadtrip till Tjolöholms slott och gick runt där en stund, Sedan åkte vi mot örna och Siri kom och hämtade mig, åkte runt en stund med henne och Elin innan vi åkte hem till Simon och träffade lite mer folk. Senare åkte alla till hönö på en fest, hade en rolig kväll och träffade många som jag inte träffat på länge vilket var riktigt kul. På söndagen gjorde jag klart det sista på mitt "sommarjobb" innan jag åkte in till stan igen. 

Likes

Comments

Vackra staden! När vi var i milano spenderade vi mycket tid på att bara gå runt och kolla på saker. Gator, byggnader, platser osv. Bland annat det stora slottet, katedralen, berera där vi åt sista lunchen, den välkända shopping gallerian, moscava och Chinatown. Det går inte att vänja sig vid den vackra staden.

Likes

Comments

De första dagarna i Milano bodde vi i Chinatown, eftersom vi bokade så sent var det de enda som va ledigt men är verkligen inte missnöjd. Vi bodde på ett jättefint hotel och området var riktigt mysigt! Tror aldrig vi hade varit i de delarna av staden om vi inte hade bott där. Vi åkte en hel del spårvagn/buss/tunnelbana vilket var kul för man fick uppleva staden på ett annat sätt och se de delar sol inte va så turistiga. Andra kvällen var vi på en jättemysig bargata där man fick äta hur mycket man ville från en buffé om man köpte en drink. Senare gick vi vidare till just cavalli club, ett jättehäftigt ställe med mycket trevliga människor! Tips om ni åker till Milano!

Likes

Comments

Herregud, är så stressad just nu så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Åker ikväll och har inte packat någonting nästan eller växlat några pengar Sen så har jag 3 uppgifter som jag kommer bli tvungen att skriva och skicka in INNAN jag åker. Asså hur ska jag hinna detta?? Började gråta flera gånger igår kväll.. Får ta en sak i taget och jag tror mamma kommer in till stan i eftermiddag och hjälper mig. Trots all stress så är jag iallafall jätte taggad!!! Fick en reseguide igår av pappa som jag bläddrat igenom, Milano verkar som en så vacker stad!

Likes

Comments

Gissa vart jag ska på onsdag? MILANO!!!
Jag och LinaO skall alltså åka till Milano onsdag-måndag. Vi pratade om att göra denna resan i somras men det slutade då med att vi åkte till Norge istället. Nu gör vi ett nytt försök och flygbiljetterna är bokade. Har aldrig varit i Italien innan och detta skall bli så fruktansvärt roligt! Sitter just nu och kollar lite på vad för platser man måste besöka, ställen att äta på osv så att vi skall kunna ta vara på tiden så mycket som möjligt när vi är där! Kommer förhoppningsvis ta en massa bilder så tänkte att det kanske kan va kul att blogga lite igen. TAGGA

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw