Hej. Jag stänger nu ner bloggen under en obestämd tid. Jag har insett att jag hela tiden är orolig och otroligt stressad över att hela tiden uppdatera bra inlägg, komma över de där dagliga x-hundra besökarna och tjäna de där extra slantarna. Jag har haft sömnbrist och stundtals har jag inte alls kunnat koncentrera mig på något annat än denna bloggen. 
Förut bloggade jag för att jag ville det och ville dokumentera min vardag för mig själv. Det senaste har jag bloggat för andra. Jag har inte lagt upp vad jag egentligen velat, jag har "horat" ut mig på olika länk-sidor över internet för att få min blogg sedd. Kolla bara på bloggen, rosa. Jag har för fan inte en rosa pryl hemma hos mig?! 

Så jag tar en paus. För att bli av med stress, sova bättre om natten och kunna koncentrera mig på annat. Hejdå. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh, jag vill bara bli frisk nu så jag kan dra mig tillbaka till gymmet! Det är en sak att inte vilja träna och ligga hemma och njuta av det. Men det är en annan sak att bara vänta på att kunna gymma igen. Detta suger.. 


Likes

Comments


Likes

Comments

Godmorgon! Idag spenderar jag hela dagen i sängen istället för i skolan. Mår inte alls bra, det värker i huvudet och hela halsen är uppslullen. Kan knappt prata.. Efter allt tränande förra veckan värker även hela min kropp, så detta kanske bara var bra. 


Likes

Comments

Snälla berätta om din gymnasie-linje?!

Jag läser Estetik- Media i Skövde. Många påstår att linjen enbart består av att dra streck på ett papper och lotsas att vi faktiskt lär oss något, men nej. Alla förutfattade meningar om de estet /media är i många fall felaktiga. Estet – Media är precis som samhällsprogrammet till grunden. Vi läser ”normala” kurser och har ”normala” prov. Men då tex Naturare läser fysik och biologi har vi estetisk kommunikation och grafisk design. Jag skulle vilja säga att vi lär oss bryta gränser och komma in i andra människors huvuden medan de flesta andra linjerna bara lär sig siffror och årtal kungar dött.
Jag vet att när jag säger vad vi gör i skolan får jag det att låta som lite. Men det är otroligt ansträngande att vara kreativ på beställning!

Det bästa med linjen är nog att eftersom alla som går i min klass vill bli något inom media-branschen har vi alla ett gemensamt intresse. – Tillskillnad från de som går samhäll. Tex så är 99% i min klass foto-älskare. Vi har liksom alla något gemensamt.

Likes

Comments

- Att skeda genom de mörka nätterna-
- Alla kyssar i nacken - 
- Alla små söta krig om ingenting -
- Att skratta, gråta, prata ut tillsammans - 
- Att alltid ha någon att lita på - 

Likes

Comments

Sitter på espresso house med Kaspar just nu och väntar på tåget som ska ta oss hem till mig.  Ikväll ska vi bara ta det lugnt, alla läxor är gjorda och gymmet redan avklarat. Så skönt en kall måndag som denna!

Likes

Comments