Header

Första gången man ska pendla med tåg gick ju inte alls bra. Slutade med att vi stod stilla med tåget ca 1 timme och kunde bara vara med i ca 20 minuter på lektionen..        
Idag fick det bli bilen till skolan på grund av att vi hade ett examinerande moment och ville inte missa det för att sedan få göra om det momentet nästa termin.
Nästa vecka blir det fortsatt pendling med tåg, alternativt buss, till skolan.

Det examinerande var inom kemin där vi idag fick möjligheten att göra mindre labbar som man kan göra med elever F-3. Det gjordes ett flertal experiment men det roligaste experimentet var vulkanutbrottet.

Det blir förhoppningsvis en lugn kväll idag med att bara ta det lugnt, se på någon film eller läsa litteratur. Vi får se vad som händer.

Ha en trevlig fredagskväll så hörs vi !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag stod det fysik på schemat för undervisningen. Vi gick igenom grundläggande saker för ljud och ljus och hur dess vågor fungerar osv.

Har även blivit med SJ kort, så nu blir det att börja pendla med tåg och buss istället för bil, får se hur det går :). Blir eventuellt bil i vissa fall ;) men ska försöka att åka tåg och buss så mycket som möjligt för att spara in mer på pengarna eftersom att man inte har så mycket tillgångar som student.

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Go kväll på er!
Dagen startade med en religions lektion om judendomen vilket var väldigt intressant.

Det är även en speciell dag för mig och min sambo. Vi firar nämligen 3 år ihop och det överraskade han mig med underbara rosor. 

Nu ska vi ha en fortsatt trevlig kväll ihop med tacomys och film.

Likes

Comments

För någon dag sedan införskaffade jag mig ett litet växthus som jag äntligen har fixat iordning och lagt ner frön i. Det som är planterat är smultron, paprika och cheyenne.

Växthuset är köpt på Ö&B

Likes

Comments

Skolan är igång igen med två intressanta kurser, NO & SO. Ännu en termin har passerat och examen närmar sig med stormsteg även om det är en lång tid kvar tills dess så har dessa terminer gått otroligt fort och snart står man som nybliven lärare och undervisar sina elever.

Det har även blivit av lite träning för våran nya familjemedlem Dixie, så som nya trix till att komma på inkallning. Hon börjar bli duktig på inkallningen men har fortfarande en massa att träna på.

Imorgon blir det ännu mer träning för Dixie tack vare att jag har en ledig dag och tänker tillbringa den genom lite träning.

Ha en trevlig kväll så hörs vi !

Likes

Comments

Har inte blivit mycket till inlägg nu på ett tag. Kan tala om att jag har haft en del att göra med plugget men äntligen är jag färdig med allt från dessa två kurser som var. Nu ska jag spendera de sista lediga dagarna innan skolan börjar med att ta det lugnt och umgås med vår nya familjemedlem som jag ännu inte har presenterat för er ;)


Här nedanför får ni se vårat nya tillskott i familjen, valpen Dixie på snart 5 månader.


Likes

Comments

Det blev en intressant morgon. Allt börjar som vanligt, jag vaknar, klär på mig och går ut från sovrummet för att släppa ut katten. Fortsätter min morgonrutin och precis när jag ska ta mig ut för att borsta av snön från bilen hör jag en duns. Öppnar dörren och där kommer katten inspringandes med en ... fågel.
Bara att börja ta itu med det och sen ut för att fixa bilen för att sen ta sig iväg till jobbet.

Nu blir det sängen för mig, tillbaks till arbetet imorgon.

Godnatt ! :)

Likes

Comments

Slänger upp ännu ett inlägg och vill önska alla ett Gott Nytt År.

Firar in det nya året hos svärföräldrarna. Svärmor och hennes väninna har gjort en otroligt fin dukning. Måste bara hylla denna kvinna för all god mat hon har gjort och gör.

En kvinna som har talang för matlagning.

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev ett inlägg. Har vart fullt upp med jul och annat men tänkte att jag skulle visa en julklapp som jag fick av min kära sambo. Ett halsband som jag har kikat på så länge men aldrig beställt !

Älskar det !

Halsbandet kommer från Rock by Sweden.

Likes

Comments

Bara några timmar kvar tills julafton är här. Är hos svärföräldrarna och kör uppesittarkväll med bingolotto. Granen är klädd och ljusen tända och snart är tvåans bingo igång.

Ha en trevlig kväll !

Likes

Comments