Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Jag har alltid varit världens största fan av Vänner, så den serien är absolut mitt första val. Har alltid blivit litejämförd med Phoebe, på gott och ont kanske.. :) Mitt andraval hade nog varit Modern Family eller Gossip Girl.Tänk typ Serena i GG, fast utan alla intriger kanske…

Vilken är din favoritdoft?

Jag älskar doften av nybakat. Och sen är jag riktigt svag för doftljus som luktar ”jul”, typ kanel, kardemumma osv..

Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Jag vill egentligen säga på en utsiktsplats vid havet, men jag vet också om att jag hade blivit väldigt uttråkad där. Det ultimata stället hade nästan varit i någon stor stad bredvid ett hippt café, då skulle denna stenen ha mycket inspiration att titta på!

Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Förmodligen samla min familj och umgås tillsammans. Beställa en jäkla massa mat och sen spela kort och leka charader. Skratta tillsammans!

Vilket är ditt favoritverktyg?

Alltså tejp är ju riktigt bra, men vet inte om det räknas som ett verktyg?

Hur skulle du hantera det om du vann 45 000 000 miljoner?

Jag skulle först och främst köpa en lägenhet. Sen skänka en hel del till alla möjliga välgörenhetsorganisationer. Resten kan jag och min familj dela på och hitta på massa roliga saker. Resa jorden runt. Köpa sommarhus. Och äta ute så ofta det bara går! VARDAGSLYXA jämt!

Är du beroende av något?

Lypsyl, stavas det så? Jag är i allafall beroende av det. Och julmust från oktober-januari.

Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Melissa Horn lyssnade jag en del på under högstadiet. Sen skulle jag nog säga Magnus Uggla, det var nog första idolen! Honom lyssnade vi alltid på när vi åkte på semester när vi var små.

Vad gör dig riktigt förbannad?

Det finns mycket i världen jag blir väldigt ledsen över. Men det jag kanske blir mer förbannad över är mobbning. Och speciellt under unga år. Det triggar mig något enormt då jag själv varit i den sitsen.

Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Jag älskar dom reklamerna för mobilabonnemang där folk typ ”love-bombar” varandra, är det halebop tro? I den reklamen är det iallafall fokus på att vara snälla mot varandra. Tummen upp!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En ullkappa känns verkligen som det rätta att investera i den höst och vinter. Stilren, varm och köper du en av bra kvalité kommer du kunna njuta av den år efter år! Här listar jag 3 stycken online favoriter just nu.

Kamelfärgad HÄR & Grå/Svart Ellos

Likes

Comments

Under min utbildning fick man arbeta en hel del med att skapa en röda tråd i sin styling. I ett moodboard vill du skapa känslan över din idé, medan du i kollaget skall använda dig av färdiga produkter. Här ovan ser ni ett litet inrednignsuppdrag där jag som sagt försökt skapa en röd tråd mellan idé och färdig styling. Hoppas ni gillar det! :) 

Kram /R

Likes

Comments

Ängvaserna från Klong har blivit en riktigt succé och man har ganska nyligen släppt den silvriga versionen. Det bästa med dessa vaser är ju att det går att fylla ut dem med endast ett par snittblommor och du bestämmer själv hur höga du vill ha dem. Helt perfekt om du frågar mig!

Är ni sugen på den silvriga versionen så hittar ni den bland annat HÄR

Likes

Comments

​Här kommer ett styck moodboard för att inspirera till en ganska kravlös och naturlig inredningsstil. Har helt snöat in mig på rustika träbord just nu, tycker det ger en sådan härlig och hemtrevlig känsla! :) 

Likes

Comments

​Lite hösta outfits som jag mer än gärna hade slängt på mig en kall dag. :)

Likes

Comments

​Är nu inne på min fjärde vecka utav plugget och än så länge känns det riktigt bra. Har precis studerat kända formgivare och nu är det dags att gå på bostadsmarknaden! Tänkte bara dela med mig av lite moodboards när inspirationen ändå finns här, hoppas ni gillar det! Kram :) 

Likes

Comments

Vi blir varje dag påminda om hur olika vi människor är. Hur olika vi tänker. Det är ibland svårt att förstå hur andra agerar omkring oss. Hur andra kan med att säga eller göra vissa saker. Inte minst alla hatbrott som dagligen begås runt om i världen. Hur kan det finnas så onda personer?
Ofta tänker vi liknande tankar: Varför sa han eller hon sådär? Varför är hen så sur? Har jag gjort något fel? Att lägga energi på att undra varför en vän eller kollega ur sur just idag kan uppta hela ens tankegång och lämna oss väldigt tömda på energi. Vilket resulterar i att vi själva kanske blir sura på nästa kollega vi pratar mer. Eller värre, blir sura när vi kommer hem till de som vi älskar.

Istället för att lägga energi på att försöka förstå andras handlingar (som du faktiskt aldrig kommer komma underfund med) så försök istället finna en acceptans. Människor som agerar ondskefullt och negativt har nästan alltid ett bagage. Har själva råkat ut för något liknande. Jag säger inte att det är okej att vara tyken eller elak. Du behöver inte förstå VARFÖR någon sur, bara förstå ATT hen är det av något viss anledning. Försök bryta den cirkeln. Låt inte detta påverka resten av din dag och suga ut din energi. Din energi är din och den kan du vända och vrida på hur du vill. Försök behålla ditt lugn och var tillfreds med att världen fortsätter rulla som den gör hur mycket du än försöker förstå den. Låt inte andras negativa energi sno din gnista. Du lever för dig själv och inte andra. Du väljer själv hur du vill ta emot andras bemötande! Kom ihåg det ❤️

Kram!

  • 169 Readers

Likes

Comments

Ofta hamnar vi lätt i en slentrian av negativitet. Detta är mänskligt och händer väldigt lätt. Vare sig vi pratar om relationer, karriärer eller tankar om sig själv. Det ser alltid ut som att alla andra har det lite bättre. Mår lite bättre. Har lite mer. Listan kan göras lång. Tricket när man väl hamnat här handlar om att bli medveten om sin egen tankegång. När du väl är medveten om detta kan du börja ifrågasätta. Varför tänker jag såhär? Hur påverkar detta min vardag? Förmodligen påverkar detta dig på alla dåliga sätt. Du kanske börjar se ner på dig själv eller andra i din omgivning. Allt verkar helt plötsligt väldigt grått och tråkigt. Nu är det lätt tänka att gräset är grönare på andra sidan. Grannen har ju faktiskt en snyggare bil. Bästa vännen har en roligare (eller kanske mer romantisk) partner. Du kunde göra så mycket mer i livet om du hade lite högre lön.

Nu gäller det att bryta ditt tankemönster. Visst kanske allt det du tänker är sant. Men det gäller här att acceptera saker för vad dom är hellre än att önska att saker eller personer ändrar sig. Försök se något positivt i det du faktiskt är och har. Din bil kanske inte är så snygg, men fan va den går när du gasar på! Din partner kanske inte drar dom roligaste skämten eller bjuder dig på romantisk middag. Men han eller hon frågar alltid hur din dag har varit. Kramar dig när du är ledsen. Köper hem något som du gillar. Och din lön kanske inte är den bästa. Men du kanske trivs med ditt jobb ändå? Och den lön du faktiskt har ger dig lite mer i livet än många andra. Och finns det något i livet du mår dåligt över och verkligen måste ändra så gör det. Förändring startar hos dig själv. Ingen blomma överlever om den inte får lite vatten som hjälp på traven. Ge dig själv den hjälpen. Så sluta se över staketet och inse att gräset är inte alltid grönare på andra sidan, det är grönt där du vattnar det!

Kram!

Likes

Comments